Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Banda de bestii: Sase romani au ingrozit orasul Praga!

Sase romani au ingrozit Praga. Au facut legea in cazinourile din oras cu ranga-n mana. Loviturile, extrem de violente, le-au adus aproape un milion de euro. Va avertizam, imaginile suprinse de camerele de supraveghere sunt socante!

Iata-i pe romani in plina actiune, intr-un depozit din Praga! Trezit de bataile puternice, un angajat deschide usa. Crede ca e colegul care tocmai plecase. In locul lui, insa, banda de hoti romani da navala si-l doboara dintr-o lovitura. Cu fetele acoperite de masti asemanatoare teribilei grupari Ku Klux Klan, atacatorii devasteaza camera cu bate si rangi.

Naucit si inspaimantat, bietul angajat este si el lovit de cateva ori, dar n-are curajul, probabil nici forta, sa faca vreo miscare. La un moment dat, unul dintre hoti observa camera de supraveghere care-i filma de un minut si o scoate din functiune, cu lovitura unei bate. Romanii au furat de-acolo orice au considerat ca e de valoare. In schimb, barbatul care le-a cazut victima a ajuns la spital, cu multiple fracturi.

De la mijlocul lui iunie, de cand au inceput sa actioneze in Cehia, romanii, sase la numar, au pradat mai multe magazine si depozite. Au furat bani, produse electronice, fier vechi, ba chiar si incarcatoare de telefon, precum si un miniexcavator. Au semanat teroare si intr-un cazinou, unde au legat o chelnerita si au lasat in urma numai distrugeri. In total, au comis furturi de peste 3,5 milioane de coroane, adica aproape un milion de euro.

Aventura ceha a bandei de hoti a luat sfarsit insa zilele trecute, cand au fost prinsi intr-un raid al politei. Intocmai ca victimele lor, romanii au fost doboriti la pamant si incatusati. Aveau asupra lor si arme de foc.

Hotii sunt originari din Bucuresti, Vaslui si Brasov. Cinci dintre ei au fost pusi sub acuzare. Cel mai tanar are 19 ani, cel mai in varsta, 38. Cu totii pot primi pana la 12 ani de inchisoare.

Un seism de 7,7 pe scara Richter s-a produs in Rusia... Spania: Zeci de oameni, raniti dupa o explozie provocata de artificii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x