Căutare Live

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a agravat. Fostul campion cântărește 45 de kilograme!

Managerul septuplului campion mondial de Formula 1 a dezvăluit câteva lucruri incredibile despre starea de sănătate a acestuia

Managerul septuplului campion mondial de Formula 1 a dezvăluit câteva lucruri incredibile despre starea de sănătate a acestuia.

Potrivit unor informații apărute în mass media occidentală, starea lui Schumacher s-a înrăutățit, iar șansele ca acesta să se recupereze sunt infime. Fostul pilot este ținut în viață de aparate, iar previziunile medicilor care-l îngrijesc sunt destul de sumbre. Sabine Kehn a relevat faptul că Schumacher a slăbit foarte mult, acesta ajungând să cântărească 45 de kilograme.

Germanul se află de trei ani la reședința sa din Gland, Elveția, unde i-a fost creat o clinică pentru a-l recupera după teribilul accident suferit în decembrie 2013, în stațiunea franceză Méribel.

A murit din cauza unui produs pe care şi tu îl foloseşti zi de zi! Medicii sunt în stare de alertă... Un copil român rănit în atacul de la Nisa, dar în stare stabilă. Părinţii lui nu au fost găsiţi încă...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri