Antena Căutare

Student american, aproape de moarte, dupa ce a fost UITAT de ofiteri de la Brigada Antidrog intr-o celula cinci zile!

Un student de la Universitatea din San Diego a fost lasat sa moara intr-o celula a brigazii antidrog, timp de 5 zile! Ofiterii i-au pus catuse baiatului, in timpul unei investigatii, dar nu voiau sa il aresteze. Baiatul a fost pur si simplu “uitat” de ei, intr-o celula fara ferestre, toaleta sau apa.

In timpul unei investigatii intr-o casa folosita ca centru de distribuire a drogurilor, ofiterii americani au retinut noua persoane si au pus mana pe 18.000 pastile de ecstasy, marijuana si munitie. In plus, si-au mai facut un “cadou”: un student care venise acolo pentru a se droga cu prietenii. Baiatului i s-au pus catusele preventiv. Cand ofiterii au realizat ca acesta nu prezinta un pericol si nu a comis vreun delict, au plecat cu delincventii si drogurile confiscate si l-au lasat pe student intr-o celula intunecata fara ferestre.

Timp de 5 zile, Daniel Chong a trait fara mancare si fara apa, fiind nevoit sa isi bea propria urina. Chong povesteste ca celula nu era dotata nici macar cu o toaleta, avand doar o bara pe care se putea aseza. In momentele de disperare, acesta s-a gandit la sinucidere si chiar a scris un mesaj pentru mama lui, scrijelit cu sticla de la ochelarii de vedere pe mana.

Dupa ce un ofiter l-a gasit din intamplare, Chong a fost dus la spital si internat la terapie intensiva. Dar baiatul nu a pierdut timpul! Avocatul sau a inceput un proces impotriva autoritatilor iar judecatoria i-a dat castig de cauza la inceputul acestei saptamani. Daunele provocate il vor imbogati pe student cu 4 milioane de dolari!

foto: independent.co.uk

Tragedia din Spania. Punctele cheie ale celui mai mare accident feroviar din ultimii 40 de ani... Marea Britanie, pregatita de Al Treilea Razboi Mondial: Regina Elisabeta a II-a avea discursul scris in eventualitatea u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x