Antena Căutare

SUA: O invatatoare a furat bani de masa de la un elev de clasa a doua

Mama unui elev din clasa a doua din Baltimore, SUA, a intentat un proces impotriva invatatoarei fiului ei, pentru ca aceasta l-ar fi atacat pe copil si i-ar fi furat banii pentru masa de pranz.

Lynsai Green, mama baiatului in varsta de 7 ani, a aflat de furtul al carei victima era fiul sau, atunci cand baiatul i-a povestit ca "doamna de la cantina" ii spusese sa aduca la scoala banii pe care ii datora pentru mesele de pranz din acea saptamana. Lynsai Green a fost destul de mirata de cele povestite de micut, avand in vedere ca ea ii dadea tot timpul baiatului bani suficienti pentru mancare.

Mama micutului a acuzat-o pe invatatoare, Marcelius Lockes, ca a luat bani de la fiul ei si un alt coleg de-al sau pentru a-si cumpara suc. Aparent, Lockes i-a spus elevului ca ii datoreaza 25 de centi de fiecare data cand este "obraznic" in clasa. Mai mult decat atat, aceasta il pedepsea si fizic, tragandu-l de urechi.

Fiul lui Lynsai Green a povestit ca Lockes ii impingea si "ii tragea de haine" pe el si colegul lui, pottrivit Courthouse News Service. Din reclamatia mamei mai aflam si ca invatatoarea "se referea la ea insasi ca la ‘She-Ra' sau spunea ca un diavol iese din ea atunci cand ii disciplineaza pe copii".

Lynsai Green a dat-o in judecata pe Marcelius Lockes si asteapta o despagubire de 200.000 de dolari.

Sursa: Huffington Post

Campanie scandaloasa: Insala-ti iubita, nu silueta!... UPDATE! AFP: Ucigasul de la Toulouse este mort dupa ce a sarit de la fereastra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x