Antena Căutare

UPDATE! AFP: Ucigasul de la Toulouse este mort dupa ce a sarit de la fereastra

Ucigasul de la Toulouse a murit, conform agentiei AFP. Barbatul a fost impuscat de politisti, precizeaza aceleasi surse.

UPDATE 14:01! Si ministrul francez de Interne, Claude Gueant a confirmat declaratia ca suspectul a decedat dupa ce a opus rezistenta in fata politiei si a sarit pe fereastra locuintei. Exista trei raniti in randul fortelor de ordine, dintre care unul "destul de grav".

UPDATE 13:19! Rafale de tiruri si explozii s-au auzit timp de cinci minute din zona apartamentului in care se baricadase, de 32 de ore, Mohammed Merah, principalul suspect in crimele de la Toulouse. Acesta a sarit pe fereastra cu o arma in mana, continuand sa traga. A fost "gasit mort, la sol", conform presei franceze.


Politia a intrat in forta in casa lui, nu mai putin de trei ofiteri fiind raniti.

Postul de televiziune France 2 a difuzat primele imagini cu presupusul autor al crimelor din Toulouse si Montauban. Francezul de origine algeriana, Mohamed Merah, a fost filmat in timp ce efectua drifturi la volanul unei masini.

Barbatul era suspectat pentru nu mai putin de sapte crime.

Foto: Captura France 2

SUA: O invatatoare a furat bani de masa de la un elev de clasa a doua... FOTO! Primele imagini cu autorul atacului armat din Toulouse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x