Antena Căutare

Sute de deținuți au evadat din închisorile din Brazilia, după ce autoritățile au anunțat unele restricții

Sute de deținuți au evadat din închisorile din Brazilia, cu o zi înainte ca unele măsuri restrictive anunțate de autorități să intre în vigoare.

Sute de deținuți au evadat din închisorile din Brazilia, după ce autoritățile au anunțat unele restricții
Sute de deținuți au evadat din închisorile din Brazilia

Din cauza pandemiei de coronavirus, autoritățile din Brazilia au anunțat că, de marți, vizitele în închisori şi programele de muncă în afara centrelor de detenţie să fie suspendate, notează Reuters.

Alertați de această veste, sute de deținuți din patru închisori din statul Sao Paulo au evadat, luni. Autorităţile au transmis că nu ştiu exact câţi deţinuţi au evadat şi că încearcă să afle numărul exact.

Iranul eliberează provizoriu 85.000 de deţinuţi,inclusiv deţinuţi politici, din cauza noului coronavirus

Presa locală a scris că este vorba despre cel puţin 1.000 de persoane din patru închisori: Mongagua, Tremembe, Porto Feliz şi Mirandopolis. Proteste au izbucnit după ce programul prin care unii deţinuţi puteau lucra în afara închisorilor a fost suspendat de teamă ca nu cumva coronavirusul să ajungă în centrele de detenţie.

De programul respectiv beneficiau 34.000 de deţinuţi. În Sao Paulo se află Primeiro Comando da Capital, cea mai puternică organizaţie criminală din Brazilia. Banda se ocupă, printre altele, cu traficul de droguri şi arme, notează Mediafax.

Washingtonul îndeamnă Teheranul să elibereze deţinuţii americani în faţa ameninţării epidemiei noului coronavirus

Serviciile secrete interne israeliene Shin Beth, însărcinate să colecteze datele cetăţenilor în lupta contra noului coro... Regina Elizabeth a II-a va părăsi Londra şi a anulat petrecerile din grădina Palatului Buckingham...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x