Antena Căutare

Sute de persoane sunt date dispărute după ruperea unui baraj. Autoritățile se așteaptă la ce e mai rău, numărul morților fiind necunoscut

Sute de persoane au dispărut, multe dintre acestea posibil să fi murit, iar mai multe localități au fost inundate, după ce cinci miliarde de metri cubi de apă au fost eliberate dintr-un lac pentru că baraj pe răul Mekong, în sud-estul statului Laos, s-a rupt.

Sute de persoane au dispărut, multe dintre acestea posibil să fi murit, iar mai multe localități au fost inundate, după ce cinci miliarde de metri cubi de apă au fost eliberate dintr-un lac pentru că baraj pe răul Mekong, în sud-estul statului Laos, s-a rupt .

Barajul hidroelectric, care a costat aproximativ un miliard de dolari, a fost construit de Xe Pien-Xe Namnoy Power Company. Construcţia a început în 2013 şi trebuia să se încheie la sfârşitul acestui an, potrivit The Guardian.

Autoritățile anunță că au fost înregistrate „numeroase decese şi sute de persoane sunt date dispărute”, iar aproximativ 6.600 de persoane au rămas fără case. De asemenea, au intervenit cu bărci pentru evacuarea locuitorilor din districtul San Sai.

Cazul care a ZGUDUIT Marea Britanie! Un tânăr a murit la câteva zile după ce s-a căsătorit și a devenit tată, din cauza ... Așa arată SFÂRȘITUL LUMII! "Au murit carbonizați în propriile mașini". Cadavrele zac pe străzile din Grecia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x