Antena Căutare

Cifre alarmante! Sute de români din străinătate, infectați cu Covid-19! Ce anunță autoritățile

Pandemia de coronavirus cu care se confruntă în prezent omenirea se extinde și face tot mai multe victime. Grupul de Comunicare strategică (GCS) a anunțat recent câți români din afara României au fost confirmați cu Covid-19.

Cifre alarmante! Sute de români din străinătate, infectați cu Covid-19! Ce anunță autoritățile Galerie
Sute de români din străinătate suferă de Covid-19

Un număr de 696 cetăţeni români din diaspora au fost confirmaţi a fi infectaţi cu noul coronavirus, iar de la începutul epidemiei şi până în prezent 44 de cetăţeni români aflaţi în străinătate au decedat, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS) duminică.

citește și: Ministrul Sănătății anunță noi restricții pentru români: „Ne gândim la 10-14 săptămâni de izolare”

SUTE DE ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE, CONFIRMAȚI CU COVID-19

Potrivit GCS, 696 de cetăţeni români din afara ţării sunt în continuare confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus: 420 în Italia, 196 în Spania, 20 în Franţa, 9 în Germania, 39 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia şi câte unul în Argentina, Irlanda, Luxemburg şi Suedia.

Cifre alarmante! Sute de români din străinătate, infectați cu Covid-19! Ce anunță autoritățile

Sute de români din străinătate suferă de Covid-19

Sute de români cu Covid-19, în străinătate

citește și: Părinții Alinei, fata de 27 de ani ucisă de COVID-19, i-au privit sicriul sigilat de la balcon și și-au luat adio! „Mamă, eu am să mor”

De la începutul epidemiei de COVID-19 şi până la acest moment, 44 de cetăţeni români aflaţi în străinătate, 13 în Italia, 10 în Franţa, 11 în Marea Britanie, 6 în Spania, 2 în Germania, unul în Belgia şi unul în Suedia, au decedat.

Cetăţenii români confirmaţi cu noul coronavirus în Tunisia şi Indonezia au fost declaraţi vindecaţi, menţionează GCS, conform celor de la Agerpres.

Facebook a cheltuit în 2019 peste 23 de milioane de dolari pentru securitatea şi călătoriile aeriene ale directorului ge... Vârstnicii, în izolare până la finalul anului! Șefa Comisiei Europene anunță măsuri drastice: „Trebuie să învăţăm să tră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x