Antena Căutare

Imagini in exclusivitate! Teama de virus golește orașele în China: Un român a trimis o înregistrare uluitoare

17 oraşe cu o populaţie de trei ori cât a României sunt în carantină în China. Milioane de oameni sunt acum prizonieri în propriile locuinţe. Transportul public a fost suspendat. Străzile sunt goale, doar în caz de urgenţă oamenii mai ies din casă şi doar cu măşti de protecţie.

Peste 6.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus sunt confirmate. Şi în Beijing, capitala Chinei autorităţile au început să ia măsuri drastice, după ce ieri a murit primul om din cauza virusului. Mai multe obiecte turistice din oraş au fost închise.

Comisia Europeană a decis să repatrieze cetăţenii europeni din zona Wuhan, iar cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie a suspendat toate zborurile din şi spre China. Rămânem în epicentrul epidemiei, căci lângă oraşul Wuhan, cu 11 milioane de locuitori, autorităţile au reuşit să deschidă primul spital din ţară dedicat exclusiv pacienţilor infectaţi cu acest virus.

Citește și:

Privește, române, și plângi! Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore! Au loc aici 1.000 de oameni afectați de coronavirus – VIDEO

Iar asta în doar 24 de ore. Practic o clădire goală, amenajată acum şi care poate găzdui o mie de bolnavi. În tot acest timp, în toată lumea se iau măsuri speciale, se fac teste pentru găsirea unui antidot.

Privește, române, și plângi! Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore! Au loc aici 1.000 de oameni... Germania şi Israelul se tem de întoarcerea ”vechilor demoni” ai antisemitismului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x