Antena Căutare

Teribilul anunț despre moartea lui Răzvan Ciobanu! Fostul iubit al designerului a făcut un anunț devastator!

Au trecut trei luni de când Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în urmă căruia au rămas multe semne de întrebare. Ce se întâmplă acum, însă, în locul în care a avut loc tragedia, provoacă fiori pe șină spinării!  

Au trecut trei luni de când Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în urmă căruia au rămas multe semne de întrebare. Ce se întâmplă acum, însă, în locul în care a avut loc tragedia, provoacă fiori pe șină spinării!

Creatorul de modă a murit în a două zi de Paște, însă imaginile de la locul accidentului arată de parcă și-a pierdut viață în urmă cu doar câteva zile. Se pot vedea de la distanță resturi din mașină de teren pe care o conducea, copacii puși la pământ în urmă impactului, dar și lumânări lăsate în amintirea lui, scrie click.ro.

O nouă informație secretă despre Răzvan Ciobanu a fost dezvăluită: „Au fost găsite mai multe! Acum așteptăm ca poliția să confirme”

La scurt timp după această tragedie, fostul iubit al designerului i-a ridicat un mic altar în memoria lui, cu o cruce de lemn pe care stă scris numele lui.

Razvan Ciobanu se intorcea de la o petrecere de pe litoral si se pare ca nu purta centura de siguranta in momentul tragediei. Inainte de accidentul dramatic, el a incercat sa trimita un mesaj. Designerul implinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Razvan Ciobanu ar fi suferit si o hemoragie la cap, potrivit medicilor legisti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de moda a fost inmormantat pe 2 mai in cripta bunicilor sai din Cimitirul Progresul din Bucuresti.

Liderul democraţilor din Senatul SUA, Chuck Schumer, a cerut FBI să investigheze aplicaţia FaceApp... Preţurile petrolului au crescut cu aproape 2% în urma doborârii unei drone iraniene de către SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x