Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

O nouă informație secretă despre Răzvan Ciobanu a fost dezvăluită: „Au fost găsite mai multe! Acum așteptăm ca poliția să confirme”

Vestea ca fostul creator de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie i-a surprins pe toti prietenii si cunoscutii acestuia, iar opinia publica a dorit sa afle cat mai multe detalii despre viata lui si, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

Vestea ca fostul creator de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de circulatie i-a surprins pe toti prietenii si cunoscutii acestuia, iar opinia publica a dorit sa afle cat mai multe detalii despre viata lui si, mai ales, despre intervalul de timp anterior accidentului.

Specialistii au determinat ce droguri consumase Rizvan Ciobanu inainte de tragicul accident. Conform antena3.ro, Razvan Ciobanu consumase trei tipuri de droguri inainte de urca la volan. In momentul de fata, singurul drog care poate fi confirmat este cocaina. De altfel, Razvan Ciobanu recunoscuse ca este dependent.

„Au fost mai multe etape pana acum, care s-au realizat la laboratorul toxicologic. Au fost gasite mai multe substante pozitive. Acum, etapa urmatoare este ca fiecare dintre aceste substante sa fie luate in parte si analizate, determinate cantitativ, de doua instrumente. Dupa ce se va stabili cantitatea fiecarei substante din cele care au iesit pozitive, raportul va arata si cocktailul respectiv ce efecte ar fi putut sa aiba asupra organismului”, a declarat jurnalista de investigatii Adina Anghelescu pentru antena3.ro.