Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Asistentă medicală, depistată pozitiv pentru coronavirus de opt ori, în peste 50 de zile. Femeia, disperată: ”E ca un pumn în stomac. O să-l am toată viața?”

O asistentă medicală trăiește un adevărat coșmar de la sfârșitul lunii martie, când a fost depistată pozitiv pentru coronavirus. De atunci, toate testele au fost pozitive, astfel că femeiea nu a putut fi externată. 

Asistentă medicală, depistată pozitiv pentru coronavirus de opt ori, în peste 50 de zile. Femeia, disperată: ”E ca un pumn în stomac. O să-l am toată viața?”

Tracy Schofield, o asistentă medicală în vârstă de 50 de ani, din Cambridge, Ontario, Canada, a fost testată pozitiv pentru coronavirus pe 31 martie. Au urmat două săptămâni petrecute în izolare, acasă, însă al doilea test a fost tot pozitiv. Iar coșmarul se ține lanț de mai bine de 50 de zile.

Tracy a început, la finalul lunii martie, să se simtă rău. Avea frisoane, febră și dificultăți în a respira. O zi mai târziu, ea a făcut primul test de coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

De asemenea, al doilea test, pe care l-a făcut după două săptămâni de izolare, a fost tot pozitiv, iar de atunci, alte șase au avut același rezultat.

Coronavirus în România, 22 mai 2020. Live Update. Crește numărul deceselor cauzate de coronavirus în România. Bilanțul negru a ajuns la 1159

Medicii i-au explicat femeii, care este mama a trei copii, că nu cred că este contagioasă, însă nu-și pot explica motivele pentru care rezultatele testelor continuă să fie pozitive.

”Atunci când primesc rezultatul testului e ca un pumn în stomac. Vreau doar vină cineva să-mi spună ce se întâmplă. Vreau un răspuns. O să am coronavirus pentru totdeauna?”, s-a plâns femeia, potrivit Daily Mail.

Dacă la început se confrunta cu probleme de respirație și rămăsese fără gust și miros, acum, la aproape două luni de când a fost diagnosticată, multe dintre simptomele care i-au dat bătăi de cap au dispărut.

Când vine al doilea val de coronavirus. Avertismentul sumbru lansat de un expert: ”E mai aproape decât ne așteptăm!”

Chiar și așa, însă, rezultatele a opt teste au fost pozitive, astfel că femeia nu a putut fi externată. De asemenea, ea a mărturisit că nu avea alte afecțiuni înainte de a contracta virusul, însă acum e îngrijorată că ar putea să se confrunte cu alte complicații din cauza COVID-19.

Recomandari