Antena Căutare

Transformare SENZAȚIONALĂ: Ce l-a determinat pe un bărbat să slăbească 180 de kilograme e ULUITOR!

Numeroase persoane de toate vârstele obișnuiesc să piardă nopțile pe internet jucându-se diferite jocuri, însă pentru un bărbat din Marea Britanie, acest lucru i-a schimbat complet viața.

Numeroase persoane de toate vârstele obișnuiesc să piardă nopțile pe internet jucându-se diferite jocuri, însă pentru un bărbat din Marea Britanie, acest lucru i-a schimbat complet viața.

În 2011, Brian Flemming era dependent de alcool și cântărea nu mai puțin de 284 de kilograme, însă orele întregi petrecute pe internet și discutând cu o femeie l-au ajutat să-și schimbe stilul de viață.

În primăvara anului 2012, acesta a cunoscut-o pe Eastham, o femeie cu 20 de ani mai mare decât el. Au vorbit pe Facebook, au glumit, iar ulterior au început să aibă încredere unul în celălalt, astfel că Flenning i-a dezvăluit problemele sale cu alcoolul și greutatea. În loc să-i ofere compasiunea pe care și-o dorea, Eastham a început să-l susțină să-și schimbe stilul de viață cât mai repede, deoarece riscă să se îmbolnăvească grav.

Ziua de 13 octombrie a fost una istorică pentru el. A promis că va face orice ca să slăbească și să renunțe la stilul de viață, iar acum, la 18 luni distanță, bărbatul are de ce să fie mândru. A slăbit nu mai puțin de 180 de kilograme și este foarte atent la ceea ce mănâncă.

Sursa: CNN

Sursa foto: Facebook/Brian Flemming

Rusia şi-a retras trupele militare cantonate la frontiera cu Ucraina... Astronauții americani, victimele sancțiunilor aplicate Moscovei de către Occident...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x