Antena Căutare

Trei copii cu un sindrom rar, care ar fi asociat COVID-19, au murit. Medicii, în alertă: ”Investigăm intens alte 100 de cazuri!”

Trei copii diagnosticați cu un sindrom inflamator rar, care ar fi asociat infecției cu noul coronavirus, au murit în Statele Unite ale Americii. Alte 102 cazuri sunt investigate de experți în New York.

Trei copii cu un sindrom rar, care ar fi asociat COVID-19, au murit. Medicii, în alertă: ”Investigăm intens alte 100 de cazuri!”
Trei copii cu un sindrom rar, care ar fi asociat COVID-19, au murit. Medicii, în alertă: ”Investigăm intens alte 100 de cazuri!”

Conform informațiilor făcute publice de guvernatorul Andrew Cuomo, un copil în vârstă de cinci ani, din New York, dar și un copil de șapte ani, din Westchester County și un adolescent din Suffolk County au murit din cauza unui sindrom inflamator, ce determină apariția unor simptome precum febră persistentă, dureri abdominale, înroşirea severă a ochilor şi erupţii cutanate.

De asemenea, guvernatorul a declarat că alte 102 cazuri de copii diagnosticați cu un sindrom inflamator rar sunt investigate. 71% dintre cazuri au condus la internări în secţiile de terapie intensivă, iar 19% au presupus intubarea pacienţilor, în timp 43% din numărul total al pacienţilor au rămas spitalizaţi, a precizat Cuomo.

Cea mai mare minciună cu privire la COVID-19, dezvăluită! Serviciile secrete germane, raport nimicitor pentru OMS: „Au ascuns tot!”

Guvernatorul a declarat că Departamentul de Sănătate al statului va găzdui joi un webinar pentru a discuta cu furnizorii de servicii sanitare despre simptomele, testarea şi îngrijirea cazurilor raportate.

”Trebuie să rămânem în alertă în legătură cu acest virus pentru că încă învăţăm, iar ceea ce am crezut că ştim nu se dovedeşte întotdeauna a fi adevărat”, a spus Cuomo, referindu-se la presupunerea anterioară conform căreia majoritatea copiilor nu ar fi fost afectaţi de coronavirus.

”Statul New York a investigat intens aceste noi cazuri şi conduce demersurile la nivel naţional şi, cu cât ştim mai multe, cu atât vom comunica mai mult”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

Trump se declară în dezacord cu consilierul său în domeniul sănătăţii Anthony Fauci cu privire la redeschiderea şcolilor

Cazuri asemănătoare, și în cinci țări din Europa

Aceste cazuri nu sunt, însă, singulare. Au fost semnalate și în alte 14 state din SUA, între care California, Connecticut, Delaware, Georgia, Illinois, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Mississippi, New Jersey, Ohio, Pennsylvania, Utah şi Washington, dar şi în cinci ţări din Europa.

Departamentul de Sănătate al statului colaborează cu Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor pentru a dezvolta criterii la nivel naţional pentru a ajuta experţii în sănătate din alte 49 de state să identifice şi să răspundă la această boală.

„Al doilea val de COVID-19 este exclus! Epidemia se încheie!” Medicul care susține că a găsit tratamentul anti-coronavirus anunță „moartea” virusului

De asemenea, primarul orașului New York, Bill de Blasio, a declarat că 53 dintre cei 82 de pacienţi au avut rezultate pozitive la testele pentru COVID-19 sau au prezentat anticorpi COVID-19.

”Profesioniştii noştri din domeniul sanitar învaţă despre acest sindrom cât de repede pot şi există încă întrebări fără răspuns. Există lucruri pe care nu le ştim - nu cunoaştem ce îi face pe copii în mod special sensibili; de ce pe unii copii şi nu şi pe alţii”, a spus primarul.

De asemenea, la sfârşitul săptămânii trecute, Bill de Blasio, s-a arătat ”profund îngrijorat” de creşterea numărului de cazuri de copii diagnosticaţi cu un sindrom inflamator despre care oamenii de ştiinţă cred că ar putea fi asociat cu noul coronavirus.

Trump se declară în dezacord cu consilierul său în domeniul sănătăţii Anthony Fauci cu privire la redeschiderea şcolilor... Și-a torturat singurul nepot, săptămâni în șir! Băiețelul a fost găsit legat, încuiat într-un șopron: „Buni m-a băgat ai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x