Antena Căutare

Trei români, înjunghiați într-un atac mafiot, în Germania! Polițiștii au crezut că a fost vorba despre un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Trei români din Germania au fost înjunghiați, într-un atac în stil mafiot. Poliția a crezut inițial că a fost vorba despre un accident rutier. 

Mașina în care se aflau românii în vârstă de 26, 39 și 52 de ani a fost blocată de un alt vehicul pe o stradă din Düsseldorf.

În acel moment, mai mulți indivizi s-au apropiat de mașina românilor, au deschis portierele și i-au înjunghiat de mai multe ori. Atacatorii au fugit apoi de la locul faptei.

În urma incidentului, doi dintre români s-au ales cu răni grave și se află acum la spital. Cel de-al treilea român care se afla în autoturism a scăpat fără răni grave, cel mai probabil, pentru că se afla pe bancheta din spate.

Citește și: „L-a omorât, Doamne Maica Domnului!”. Un bătrân din Constanţa a fost ucis, în casa lui, pentru banii de pensie! De ce l-a atacat criminalul tocmai pe el

Şoferul român, în vărstă de 39 de ani, a încercat să scape şi a lovit de mai multe ori maşina care îl bloca din faţă. Acesta a fost probabil şi motivul pentru care poliţiştii au crezut, la prima vedere, că au de-a face cu un accident rutier.

Procurorii din Düsseldorf au preluat cazul. Aceștia consideră incidentul drept o tentativă de omor. Mai multe detalii, în clipul de mai sus, ce a fost difuzat de Antena 3.

Facebook va descuraja postarea ştirilor vechi... Un copil de aproape doi ani, ținut într-un coteț! Polițiștii au suferit un șoc! „Nu am mai văzut așa ceva”! Atenție, ima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x