Antena Căutare

Trenul plin cu violatori și criminali circulă liniștit: „Cine scapă de aici, e o eroină. Se petrec mari nenorociri”

Pentru mulți dintre locuitorii planetei Statele Unite ale Americii reprezintă tărâmul făgăduinței de zeci de ani. Perla Americii de Nord este luată cu asalt de către mulți cetățeni ai Americii Latine, care își doresc să scapă de traiul greu din țările lor pentru a se căpătui.

Pentru mulți dintre locuitorii planetei Statele Unite ale Americii reprezintă tărâmul făgăduinței de zeci de ani. Perla Americii de Nord este luată cu asalt de către mulți cetățeni ai Americii Latine, care își doresc să scapă de traiul greu din țările lor pentru a se căpătui. Pentru asta, oamenii sunt gata să peste toate opreliștile apărute în cale.

Un caz cu totul și cu totul special îl întâlnim în Guatemala, locul de unde pleacă un tren denumit sugestiv, „trenul ororilor”. Acesta pleacă din capitala statului din America Centrală, Nueva Guatemala de la Asunción, cu destinația Statele Unite, însă până aici mai tranzitează și alte state.

Ceea ce se întâmplă în acest tren este imposibil de descris în cuvinte. Femei violate, oameni jefuiți, bătuți sau chiar uciși, transformă cursa într-un iad pentru mulți dintre călători, care speră să ajungă întregi pe tărâmul tuturor posibilităților.

Trenul are forma unui lant de containere, de-a lungul anilor, fiind raportate mii de incidente, plecand de la violuri si consum de droguri pana la rapiri si talharii.

CUTREMUR DE 5,9 GRADE pe scara Richter! Seismul s-a produs duminică noapte!... Încă un ATAC TERORIST? Un bărbat a pornit un atac cu o armă de foc în fața unui restaurant din Toronto, cel puțin 14 per...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x