Antena Căutare

Triplu atentat cu bomba la Bangkok. Atentatorul a ramas fara picioare

Capitala Thailandei a fost zguduita astazi de trei explozii puternice. Un barbat de nationalitate iraniana a detonat un dispozitiv neidentificat pe care il avea asupra sa, ulterior altor doua deflagratii, relateaza BBC.

Autoritatile se aflau in urmarirea a trei barbati care care fugeau dintr-o locuinta dupa o prima explozie.

Unul dintre ei a lansat apoi un dispozitiv impotriva unui taxi care a refuzat sa opreasca, apoi un alt dispozitiv in directia politistilor.


Din fericire, nu s-au inregistrat alte victime, singurul ranit grav fiind atentatorul, care a ramas fara ambele picioare.

Exploziile de la Bangkok au loc la o zi dupa atacuri impotriva intereselor israeliene din India si Georgia. Israelul a acuzat Iranul ca a instigat la comiterea acestor atacuri, ultimul oficial de la Ierusalim care a aratat cu degetul catre Teheran fiind ministrul Apararii, Ehud Barack: "Tentativa de atac din Bangkok demonstreaza o data in plus ca Iranul si complicii sai continua sa actioneze prin mijloacele terorismului, iar ultimele atentate sunt un exemplu".

Pe de alta parte, Thailanda a fost informata in legatura cu riscurile producerii unui atentat. Anterior, dupa o alerta a ambasadei americane care avertiza impotriva unor posibile atacuri comise de "teroristi straini", Thailanda a anuntat in ianuarie arestarea unei persoane avand legaturi cu Hezbollah.

foto: EPA/ Intact Images

O reprezentanta a UE, atacata cu rosii la Madrid... VIDEO! Bataie ca in filme intre un sofer si un pasager in China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x