Căutare Live

Trump, în vizită în India către sfârşitul lui februarie

Preşedintele american Donald Trump urmează să efectueze o vizită în India în perioada 24-25 februarie, la New Delhi şi în statul Gujarat, de unde este originar premierul indian Narendra Modi, a anunţat Casa Albă, relatează AFP.

”Într-un apel telefonic, în weekend, preşedintele american şi premierul Modi au convenit ca această vizită să aprofundeze parteneriatul strategic între India şi Statele Unite”, a anunţat luni Casa Albă.

Magnatul în domeniul imobiliar de la New York şi naţionalistul hindus Narendra Modi au ajuns la putere în baza unor promisiuni în anumite privinţe asemănătoare, prezentându-se ca outsideri care vor să redea grandoarea ţărilor lor.

Sursa : news.ro

Procuratura cere condamnarea la şapte până la nouă ani de închisoare a lui Roger Stone, găsit vinovat în noiembrie de mi... Pentagonul vrea să închidă versiunea tipărită a cotidianului Stars and Stripes, care datează de pe vremea Războiului de ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri