Antena Căutare

Trump Jr, întâlnire secretă cu un avocat rus, în plină campanie pentru prezidenţiale. I-ar fi promis informaţii despre Hillary Clinton: “Nu mi s-a spus numele înainte de întâlnire"

Donald Trump Jr a recunoscut că s-a întâlnit cu un avocat rus, cu legături cu Kremlinul, în zilele de după ce tatăl său a obţinut învestitura republicană şi că i s-au oferit informaţii despre Hillary Clinton care i-ar fi fost utile campaniei tatălui său, a declarat duminică fiul cel mare al preşedintelui, citat de ABC News.

Donald Trump Jr a recunoscut că s-a întâlnit cu un avocat rus, cu legături cu Kremlinul, în zilele de după ce tatăl său a obţinut învestitura republicană şi că i s-au oferit informaţii despre Hillary Clinton care i-ar fi fost utile campaniei tatălui său, a declarat duminică fiul cel mare al preşedintelui, citat de ABC News.

Întâlnire a avut loc pe 9 iunie 2016, la Trump Tower, între Trump Jr., ginerele preşedintelui, Jared Kushner, fostul preşedinte de campanie al republicanului, Paul Manafort, şi avocatul rus Natalia Veselniţkaia.

O cunoştinţă pe care o ştiam de la concursul Miss Unvers 2013 mi-a cerut să merg la întâlnirea cu o persoană despre care mi s-a spus că ar putea avea informaţii utile pentru campanie”, a spus Trump Jr citat într-un comunicat. “Nu mi s-a spus numele înainte de întâlnire. I-am rugat pe Jared şi Paul să ia parte, dar nu le-am spus nimic important”, a adăugat el.

Trump și-a luat țeapă! A fost ignorat de Prima Doamnă a Poloniei și a rămas cu mâna întinsă (VIDEO)

Am avut o întâlnire în iunie 2016. După schimbul de politeţuri, femeia a spus care informaţii potrivit cărora persoane cu legături cu Rusia finanţează Comitetul Naţional Democrat şi o susţin pe Clinton. Declaraţiile ei erau vagi, ambigue şi nu aveau sens. Nu au fost oferite detalii sau informaţii care să susţină (acuzaţiile – n.r.). A devenit clar rapid că nu avea nicio informaţii importantă”, a subliniat fiul cel mare al preşedintelui.

Potrivit lui Trump Jr., Veselniţkaia a schimbat apoi subiectul şi a început să discute despre adopţia copiilor ruşi şi despre legea Magniţki – o lege din 2012 care împiedică unii oficiali ruşi acuzaţi de abuzuri să intre în SUA şi să folosească sistemul bancar american. După ce legea a afost adoptată, Moscova nu le-a mai permis americanilor să adopte copii ruşi.

Mi-a devenit clar că aceasta a fost agenda ei de la început şi că afirmaţiile că ar avea informaţii de ajutor au fost un pretext pentru întâlnire. Am întrerupt-o şi am informat-o că tatăl meu nu este un oficial ales, ci un cetăţean, şi că declaraţiile şi afirmaţiile ei sunt mai potrivite dacă şi când va avea o funcţie publică”, susţine Trump Jr.

Imaginile au împânzit internetul! Sânii Primei Doamne a Americii, în prim plan, ca-n tinerețe! Melania Trump nu a purtat sutien la ultima întâlnire oficială, cu președintele Poloniei

Întâlnirea a durat aproximativ 20-30 de minute. La final, cunoştinţa mea şi-a cerut scuze pentru că ne-a făcut să pierdem timpul. Aşa s-a încheiat, nu au mai fost alte contacte”, a dat el asigurări.

Cunoştinţa care ar fi organizat întâlnirea ar fi fost Rob Goldstone, care se ocupă de PR în industria muzicii şi care este prieten cu Trump Jr.

Bilanț tragic în Venezuela: 100 de zile de proteste, 91 de morți, 1500 de răniți... Cutremur cu magnitudinea de 5,9 în Filipine! Cercul de Foc al Pacificului s-a zguduit din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x