Antena Căutare

Trump postează pe Twitter un montaj fotografic în care-l decorează pe câinele ”erou” Conan

Preşedintele american Donald Trump a publicat pe contul de Twitter o fotografie care-l costă, ca adesea, un val de sarcasm, comentează The Huffington Post.

În imagine, preşedintele american îi pune o medalie la gât câinelui care ar fi contribuit la descoperirea şi eliminarea liderului Statului Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi.

Thank you Daily Wire. Very cute recreation, but the “live” version of Conan will be leaving the Middle East for the White House sometime next week!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)

Însă se poate observa uşor că este vorba despre un montaj, realizat de site-ul ultraconservator The Daily Wire, care nu a omis să înlocuiască medalia cu laba unui câine.

Postarea, miercuri, intervine la trei zile de la operaţiunea efectuată în Siria împotriva fondatorului SI, o operaţiune în care acest ciobănesc belgian (Malinois) ar fi participat.

Duminică, Trump a susţinut o alocuţiune la Casa Albă, în care a anunţat moartea liderului terorist, în care a ţinut să laude ”super treaba” făcută de animal.

Acest montaj grosolan este realizat cu o fotografie reală din 2017, la decorarea lui James McCloughan, un veteran care a salvat viaţa unui nunmăr de zece camarazi în Războiul din Vietnam.

James McCloughan a fost înlocuit în montaj cu câinele ”erou” atât de admirat de Trump.

În Statele Unite, o ţară în care armata şi militarii ocupă un loc important în societate, mulţi nu au apreciat să vadă faţa lui James McCloughan dispărând din imagine. Ei consideră că acest lucru este foarte lipsit de respect.

Veteranul a părut amuzat de deturnarea fotografiei, după ce a comparat cele două imagini, scrie The New York Times (NYT).

Rănit în misiune, câinele, pe nume “Conan” - un nume confirmat de Donald Trump, în pofida faptului că miliardarul afirma cu doar câteva zile în urmă că numele este clasificat în baza secretului Apărării - se află în continuare în zonă, împreună cu partenerul său şi restul unităţii.

Întoarcerea câinelui pe teritoriul american şi primirea sa la Casa Albă, anunţată de preşedintele republican pe Twitter, vor avea loc săptămâna viitoare.

Sursa : news.ro

Rusia declasifică o notă a KGB-ului despre ”tovarăşul Putin”... Statul Islamic confirmă moartea lui al-Baghdadi şi-l desemnează drept succesor pe Abi Ibrahim Al-Hachimi Al-Qourachi...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x