Antena Căutare

Twitter, folosit in razboiul de propaganda dintre Israel si Hamas

Armata israeliana (IDF) si gruparea palestiniana Hamas au deschis un nou front in razboiul de propaganda, prin intermediul retelei de socializare Twitter, comenteaza BBC News Online.

Miercuri, IDF a inceput sa posteze mesaje in timp real pe Twitter despre operatiunea sa militara in desfasurare impotriva gruparii Hamas din Fasia Gaza. Astfel, armata israeliana a postat pe Twitter o inregistrare video a atacului in care a fost ucis Ahmed Said Khalil al-Jabari, liderul organizatiei militare a Hamas, precum si un afis care anunta "eliminarea" acestuia.

Brigazile Ezzedin al-Qassam, organizatia armata a Hamas, au raspuns: "Mainile noastre binecuvantate vor ajunge la liderii si soldatii vostri oriunde vor fi acestia (Voi Insiva Ati Deschis Portile Iadului)". Intr-o amenintare abia voalata, armata israeliana a replicat: "Recomandam ca niciun membru Hamas, de nivel inferior sau lideri de rang inalt, sa nu se arate in zilele urmatoare".

Citeste continuarea pe Income Magazine!

Gruparea terorista Hamas a atacat Tel Avivul. Fiul unui reporter BBC a murit in urma raidului... Israelul suspenda atacurile in Fasia Gaza, in timpul vizitei premierului egiptean...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x