Antena Căutare

Gruparea terorista Hamas a atacat Tel Avivul. Fiul unui reporter BBC a murit in urma raidului

Conflictul dintre Israel si Fasia Gaza continua. Joi seara, o racheta a lovit Tel Avivul, iar autoritatile de la Ierusalim vor trimite 30.000 de rezervisti in cadrul operatiunilor din Fasia Gaza.

Atacul asupra Tel Avivului, primul din ultimii 20 de ani, a fost revendicat de gruparea terorista Hamas. Purtatorul de cuvant al Departamentului american de Stat a declarat ca Israelul are dreptul de a se apara si a somat gruparea terorista Hamas sa puna capat violentelor.

Trei persoane si-au pierdut viata in nordul Fasiei Gaza, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o racheta a armatei israeliene.

Fiul de doar 11 luni al unui reporter BBC a fost ucis in urma unui atac aerian lansat de Israel, care viza militantii Hamas din Fasia Gaza. Medicii nu l-au putut salva pe copil, desi acesta a ajuns imediat la spital, dus pe brate de tatal sau. In acelasi atac, fratele si unchiul jurnalistului au fost raniti.

Tensiunile intre Israel si Fasia Gaza au escalat, miercuri, cand seful operatiunilor militare ale aripii armate a miscarii islamiste palestiniene Hamas, Ahmed Jaabari, a fost ucis intr-un raid israelian.

Pana acum, 19 palestinieni au murit in urma raidurilor aeriene israeliene, iar peste 130 de persoane au fost ranite doar in Fasia Gaza.

Sursa: Antena3

FOTO: EPA / Intact Images

Amenda RECORD pentru British Petroleum: 4.5 miliarde de dolari... Twitter, folosit in razboiul de propaganda dintre Israel si Hamas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x