Antena Căutare

Umilită și dată afară de la o piscină pentru că avea un costum de baie „indecent”. Cum era îmbrăcată femeia

O tânără din Noua Zeelandă a fost umilită de angajații unei piscine publice. Femeia susține că a fost rugată să părăseasă complexul din cauza costumului de baie pe care îl purta.

O tânără din Noua Zeelandă a fost umilită de angajații unei piscine publice. Femeia susține că a fost rugată să părăseasă complexul din cauza costumului de baie pe care îl purta.

Yvette Harvie-Salter se bucura de câteva ore de relaxare la o piscină publică din Auckland. La un moment dat, managerul piscinei a rugat-o să aibă o discuție între patru ochi. Tinerei i s-a spus că purta un costum de baie indecent și că mai multe femei, cliente ale complexului, s-au plâns staff-ului din cauza aceasta.

„M-a rugat să mă duc acasă și să îmi iau un alt costum de baie. În ultimele luni, venisem în fiecare weekend la acea piscină, îmbrăcată exact la fel. Nu am avut nicio problemă până atunci. M-am simțit umilită, de parcă eram dezbrăcată”, a declarat Yvette pentru The Sun.

Managerul i-a spus tinerei că, dacă voia să rămână, trebuia să se acopere cu un prosop.

„Am simțit că sunt discriminată. Nu vreau ca nicio altă femeie să treacă printr-o asemenea experiență”, a adăugat ea.

Potrivit The Sun, Yvette purta varianta neagră a acestui costum de baie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a fost de acord să părăsească piscina, dar și-a cerut banii pe abonament înapoi. În acel moment, susține ea, managerii au început să râdă.

„Când m-am dus să îmi cer banii înapoi, managerul mi-a râs în față. Tocmai și-au pierdut un client fidel.”

Cum să spargi un bancomat în 4 minute! Imagini surprinse pe camerele de supraveghere la un ATM... Pe patul de moarte, o moașă a cerut iertare părinților: "V-am schimbat copiii între ei. Îmi pare rău"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x