Antena Căutare

Un adolescent autist a fost bătut cu bestialitate. Mama lui, în culmea disperării: „Mi-a spus că vrea să se sinucidă”

Un adolescent autist în vârstă de 19 ani a fost bătut cu bestialitate, vineri seară, de trei persoane, după ce a fost ademenit de atacatori într-un apartament. Acesta este cel de-al doilea atac într-o lună, iar mama tânărului susține că din cauza violențelor, fiul ei vrea să se sinucidă. 

Un adolescent autist în vârstă de 19 ani a fost bătut cu bestialitate, vineri seară, de trei persoane, după ce a fost ademenit de atacatori într-un apartament. Acesta este cel de-al doilea atac într-o lună, iar mama tânărului susține că din cauza violențelor, fiul ei vrea să se sinucidă.

Adolescentul autist, Jacob Comertoglu, din orașul englez Bodmin, a fost lovit în față cu un box.

Jacob Comertoglu suferă de sindromul Asperger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic.

Adolescentul a mai fost bătut, pe 17 decembrie, în timp ce se plimba prin Bodmin, Cornwall, după ce a intervenit într-un conflict dintre un bărbat și iubita lui.

După atacul de vineri, mama adolescentului, Sally Kinsman, a spus că acesta nu a vurt să meargă la polițe ori la spital.

„Fără să aibă vreo vină, copilul meu a urcat în acel apartament și a fost ademenit în baie, unde a fost lovit de trei persoane, cu un box. După aceea, a amenințat că se va sinucide. A trebuit să îmi iau concediu ca să îl supraveghez”, a spus mama adolescentului.

Sally Kinsman a precizat că fiul ei se simte ca „sacul de box al orașului” după cele două incidente. Femeia a adăugat că este nemulțumită de poliție.

„Fiul meu nu se simte în siguranță. Se simte de parcă ar avea o țintă lipită pe spate, deoarece poliția nu a făcut nimic în urma acestor incidente”, a spus ea.

Femeia mai susține că cele două atacuri ar putea avea legătură între ele, iar atacatorii ar fi prieteni.

Tragedie pe şosea! Un autocar cu mai mulți copii s-a răsturnat. Sunt cel puțin 7 morți. Atenție, imagini tulburătoare! (... Cinci copii au murit, după ce au fost aruncați dintr-o mașină, într-un accident teribil! Doar adulții care îi însoțeau a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x