Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Un alt imigrant care a pierit în ”camionul groazei” lucra în România. Bărbatul visa să ajungă în Marea Britanie, în speranța unui trai mai bun

Ies la iveală noi detalii despre persoanele care și-au găsit sfârșitul în camionul din Marea Britanie. Potrivit presei internaționale, o altă victimă care ar fi sfârșit în acel container venea din România. 

Mama lui Vo Ngoc Nam, un român în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că nu mai are vești de câteva zile de la fiul ei, care lucra în România și care intenționa să plece în Marea Britanie.

Se schimbă totul în cazul imigranților găsiți morți în camionul din Marea Britanie! Cine sunt oamenii care și-au pierdut viețile în chinuri, la - 25 de grade C

”Sunt mai multe zile de când aştept neliniştită veşti, dar nu am primit nimic”, a declarat ea pentru AFP.

Un alt imigrant care a pierit în ”camionul groazei” lucra în România. Bărbatul visa să ajungă în Marea Britanie, în speranța unui trai mai bun

De asemenea, jurnaliștii de la Daily Mail scriau, sâmbătă, că Nguyen Dinh Tu, un alt refugiat despre care se ştie sigur că era printre victimele din camion, lucrase ilegal în România, de unde a plecat în Germania în speranţa că va ajunge în Marea Britanie, destinaţia sa finală. Soția acestuia a mărturisit că l-a ajutat să strângă bani pentru călătorie.

Legătura incredibilă dintre un bărbat mort în camionul groazei și România. Soția sa a dezvăluit totul: „A fost în România”

Patru persoane au fost arestate în acest caz

Ofițerii britanici de poliție au arestat o a patra persoană vineri în legătură cu ancheta demarată după ce 39 de oameni au fost găsiți morți într-un tir frigorific în Essex, relatează Reuters.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, din Irlanda de Nord, a fost arestat pe aeroportul Stansted din Londra, suspectat că ar fi vinovat de conspirație la trafic de persoane și crimă.

39 de cadavre găsite într-un camion, în Essex, într-un camion provenind din Bulgaria; şoferul originar din Irlanda, acuzat de crimă, reţinut

Alte două persoane au fost arestate vineri. Este vorba de un bărbat și o femeie, soț și soție, ambii în vârstă de 38 de ani, din Warrington. Prima persoană arestată este șoferul camionului, un tânăr de 25 de ani, din Irlanda de Nord.

Recomandari