Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a strănutat și a tușit. Aeronava a aterizat de urgență!

O aeronava a aterizat de urgență, după ce un pasager a strănutat și a stârnit panică la bord.

Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a strănutat și a tușit

Facebook/United

Un avion al companiei americane United Airlines, care a decolat din Eagle, Colorado, cu destinația Newark, New Jersey, a făcut o aterizare neplanificată la Denver, după ce unul dintre pasageri a strănutat, provocând panica la bord.

Conform CBS Denver, pilotul a fost nevoit să aterizeze la Denver, după ce o persoană de la bord s-a plâns că pasagerul de lângă ea a strănutat și a tușit de mai multe ori și a insistat să fie mutată în altă zonă a aeronavei, de frică să nu se infecteze cu coronavirus.

Un avion cu 98 de pasageri de la Dortmund a aterizat pe Aeroportul din Târgu Mureş/ 41 dintre pasageri, care veneau din regiunea Nordrhein Westfalen, au fost izolaţi la domiciliu​

După aterizare, avionul a stat la sol o jumătate de oră, iar compania a dat un comunicat în care se arăta că nu a avut de-a face cu “o situație medicală”. S-a dovedit că pasagerul care strănuta este alergic, iar termoscannerul cu care a fost testat a arătat că nu avea febră, așadar, nu este infectat cu temutul Covid-19.

Acestuia i s-a permis să-și continue călătoria până la Newark. În schimb, pasagerul care a generat situația excepțională și a forțat aterizarea avionului la Denver a trebuit să părăsească aeronava.

Coronavirus. Wizz Air suspendă toate zborurile spre Italia. Cum își pot recupera pasagerii banii pe bilete​

Recomandari