Căutare Live

Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a strănutat și a tușit. Aeronava a aterizat de urgență!

O aeronava a aterizat de urgență, după ce un pasager a strănutat și a stârnit panică la bord.

Panică la bordul unui avion, după ce un pasager a strănutat și a tușit

Facebook/United

Un avion al companiei americane United Airlines, care a decolat din Eagle, Colorado, cu destinația Newark, New Jersey, a făcut o aterizare neplanificată la Denver, după ce unul dintre pasageri a strănutat, provocând panica la bord.

Conform CBS Denver, pilotul a fost nevoit să aterizeze la Denver, după ce o persoană de la bord s-a plâns că pasagerul de lângă ea a strănutat și a tușit de mai multe ori și a insistat să fie mutată în altă zonă a aeronavei, de frică să nu se infecteze cu coronavirus.

Un avion cu 98 de pasageri de la Dortmund a aterizat pe Aeroportul din Târgu Mureş/ 41 dintre pasageri, care veneau din regiunea Nordrhein Westfalen, au fost izolaţi la domiciliu​

După aterizare, avionul a stat la sol o jumătate de oră, iar compania a dat un comunicat în care se arăta că nu a avut de-a face cu “o situație medicală”. S-a dovedit că pasagerul care strănuta este alergic, iar termoscannerul cu care a fost testat a arătat că nu avea febră, așadar, nu este infectat cu temutul Covid-19.

Acestuia i s-a permis să-și continue călătoria până la Newark. În schimb, pasagerul care a generat situația excepțională și a forțat aterizarea avionului la Denver a trebuit să părăsească aeronava.

Coronavirus. Wizz Air suspendă toate zborurile spre Italia. Cum își pot recupera pasagerii banii pe bilete​

Reprezentant OMS: Nu vă aşteptaţi ca restricţiile de călătorie să învingă coronavirusul. Aş paria pe descoperirea cazuri... Un american susține că vindecă de coronavirus, prin intermediul televizorului. El spune că teama este un magnet pentru b...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri