Antena Căutare

Un bărbat care a furat 50 de lei a fost eliberat după 36 de ani de închisoare! Bărbatul fusese condamnat să stea toată viața după gratii

Un bărbat care a furat doar 50 de dolari dintr-o brutărie a fost condamnat la închisoare pe viață, fără a exista posibilitatea de a fi eliberat condiționat, iar acum a fost lăsat în libertate, dupp 36 de ani petrecuți după gratii.

Un bărbat care a furat doar 50 de dolari dintr-o brutărie a fost condamnat la închisoare pe viață, fără a exista posibilitatea de a fi eliberat condiționat, iar acum a fost lăsat în libertate, dupp 36 de ani petrecuți după gratii.

Alvin Kennard a fost condamnat pentru tâlhărie de gradul I pe când avea doar 22 de ani. Astfel, el a ajuns să fie condamnat la închisoare în 1983. Acum, însă, după 36 de ani, el a fost eliberat din închisoare, potrivit The Guardian.

Citește și: Au jucat fotbal cu capete de om! Măcel într-o închisoare! Cel puțin 57 de deținuți au fost uciși! Atenție, imagini greu de privit! – Video

Această decizie a fost luată de un judecător care a decis să-i reducă pedeapsa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a ajuns să fie condamnat la închisoare pe viață pentru că a primit sentința în conformitate cu o lege veche a statului Alabama, care spunea că orice persoană care a primit trei condamnări, la a patra primește închisoare pe viață.

El fusese condamnat anterior la trei ani cu suspendare pentru trei infracțiuni de intrare prin efracție după un furt din 1979.

Citește și: Un acordeon, linguri, hârtie, ceva păr și pelerine de ploaie: Așa s-a evadat din cea mai tare închisoare

Kennard a mărturisit în fața judecătorului că abia așteapta momentul eliberării, iar acum își va relua vechea meserie, aceea de a lucra ca tâmplar în construcții.

Stare de urgență în SUA! Este prima oară, în 30 de ani, când se va întâmpla asta! Peste 120 de mii de români sunt în per... Imagini revoltătoare! Diana a fost lăsată să nască singură, în pușcărie! Ajutorul a venit abia după șase ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x