Antena Căutare

Bărbat bătut în supermarket de clienții furioși! Un martor a filmat totul: „Ori îți pui masca, ori chem poliția”

Scene incredibile au fost surprinse de martori într-un supermarket din Italia, care devine tot mai afectată de epidemia de coronavirus. Un bărbat a fost luat la bătaie și oamenii înfuriați au anunțat că o să cheme carabinierii.

Bărbat bătut în supermarket de clienții furioși! Un martor a filmat totul: „Ori îți pui masca, ori chem poliția”
Un italian a fost bătut într-un supermarket din Napoli

Incidentul s-a petrecut recent într-un magazin din Napoli. Oamenii stăteau la coadă pentru a-și face cumpărăturile atunci când un conflict violent a izbucnit.

Mai mulți italieni s-au luat la bătaie atunci când unul dintre bărbații care se aflau la coadă a refuzat să respecte distanța de siguranță și purtarea unei măști de protecție.

citește și: Descoperire neașteptată în sângele prelevat de la pacienții cu Covid-19! Ce au descoperit medicii

Nu a mai durat mult și, fiindcă au fost sfidați, oamenii din supermarket s-au enervat și au decis să-și facă singuri dreptate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ori pui mască de protecție, ori chem carabinierii”, a fost amenințarea unuia dintre clienții magazinului din Napoli.

Nu a mai durat mult și schimbul de replici acide s-a transformat într-o bătaie cu pumni și cu picioare, între mai multe persoane. Și conflictul a continuat și în afara magazinului, până la sosirea poliției.

Un martor a filmat întregul incident și imagine au ajuns pe internet, devenind virale în toată lumea.

Italia, cea mai afectată ţară din lume de noul coronavirus, a înregistrat peste 13.000 de morţi şi 110.574 de îmbolnăviri. În cursul zilei de miercuri s-au anunţat 727 de decese şi 4.782 de noi îmbolnăviri.

Oamenii care fug din carantină, împușcați de forțele de ordine! Președintele filipinez: „Dacă îmi faci probleme, te bag ... Caz uimitor! Medicii olandezi au îndemnat bătrânii infectați cu Covid-19 să renunțe la terapie intensivă: "Vom ajun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x