Antena Căutare

Un bebeluș de patru zile a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este al doilea caz de deces în doar câteva zile

S-a spus că noul coronavirus e blând cu cei mici, însă această afirmație pare să fie din ce în ce mai pusă la îndoială. De această dată, un bebeluș de doar patru zile, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a murit. 

Un bebeluș de patru zile a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este al doilea caz de deces în doar câteva zile
Un bebeluș de patru zile a murit după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este al doilea caz de deces în doar câteva zile

Copilul, care era originar din Rio Grande do Norte, Brazilia, a fost adus pe lume în urmă cu patru zile. La scurt timp, el a fost diagnosticat cu noul coronavirus, iar acum s-a stins din viață.

Potrivit secretariatului pentru sănătate din Rio Grande do Norte, bebelușul a fost născut prematur vinerea trecută și prezenta insuficiență respiratorie. Marți, însă, el a murit, iar mama lui a fost plasată în izolare.

Ultima oră! Numărul cazurilor de coronavirus a trecut de 5.000 în România! 229 de morți!

Cazul se află în prezent "în investigaţie" pentru că, deşi rezultatul testelor realizate asupra nou-născutului a ieşit pozitiv pentru COVID-19, "încă nu se ştie dacă contagierea s-a realizat după naştere", a declarat pentru EFE adjunctul secretarului regional al sănătăţii, Petronio Spinelli.

"Trebuie să aprofundăm investigaţia privind contagierea cu părinţii bebeluşului", a spus responsabilul sanitar.

Autorităţile medicale din Natal au informat ca mama copilului a fost internată la Maternitatea municipală joi, cu o zi înainte de naştere, prezentând complicaţii respiratorii şi având un istoric medical de diabet, hipertensiune şi obezitate preexistente, potrivit Agerpres.

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

Luni, tot în regiunea de nord-est a Braziliei, a fost raportat decesul în oraşul Iguatú unui alt bebeluş de trei luni testat pozitiv cu coronavirus şi care s-a născut cu sindromul Bartter. Minorul a decedat în urma complicaţiilor de bronşită şi pneumonie.

Înainte de moartea celor doi bebeluşi, cea mai tânără victimă din Brazilia infectată cu COVID-19 era un adolescent de 15 ani din regiunea metropolitană Recife şi care, potrivit autorităţilor medicale, avea probleme neurologice preexistente.

Ministerul Sănătăţii a confirmat 800 de decese şi 15.927 de cazuri în această ţară cu o populaţie de 46 milioane de locuitori, cu o concentrare a contagierilor în statul Sao Paulo, cel mai bogat şi mai populat stat, unde au fost raportate 428 decese şi 6.708 cazuri.

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall s-au fotografiat alături de câinii lor pentru a marca a 15-a aniversare a căsător... Europa își revine?! Spania anunță un declin al pandemiei de coronavirus: "Totul începe să fie controlat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x