Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Bona de la Forţele Speciale

Coronavirusul, prevăzut oficial încă din 2007! ”Păi dacă mâncați lilieci mici cu potcoavă, ce-ați vrea???”

Nu-s previziunile lui Nostradamus, vedeniile Babei Vanga ori rânduri dintr-o carte scrisă de o ”maestră” în astrologie. În 2007, patru specialiști de la Universitatea din Hong Kong au redactat un studiu în care vorbeau despre ”o bombă cu ceas”: o epidemie ce urma să plece de la sindromul respirator acut grav (SARS), datorată consumului de animale exotice din Sudul Chinei

Specialiștii au prevăzut...apariția coronavirusului încă de acum 13 ani!

Da, știm: în ultima lună mintea v-a fost invadată de previziunile lui Nostradamus legate de coronavirus, de prezicerile Babei Vanga sau de capturile ”extrase” dintr-o carte scrisă de o cetățeancă din Statele Unite, maestră în ale astrologiei, toate vorbind despre pandemia ce a cuprins întreaga Omenire. Surprinsă în totalitate de rapiditatea extinderii acesui virus. Cu excepția a patru specialiști!

În 2007, Vicent C.C. Cheng, Susana K.P. Lau, Patrick C.Y. Woo și Kwok Yung Yuen, de la Departamentul de Microbiologie și de la Centrul de Investigare al Infecțiilor de la Universitatea din Hong Kong, au realizat un studiu în care au vorbit, concret, despre posibila apariției a unui virus mortal, ce urma să ”treacă” de la animale la oameni!

260 de ani de epidemii în România. Ne-au ucis trei domnitori, unul ctitor al faimoasei Mănăstiri Văcărești!

În articolul intitulat ”Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus as an Agent of Emerging and Reemerging Infections”, cei patru specialiști analizează în detaliu sindromul respirator acut grav, SARS, apărut în 2003, care a lovit 30 de țări de pe toate cele cinci continente, cu 8.096 infectați și cu 774 victime mortale. ”Prezența în număr mare a unor virusuri similare SARS-CoV-ului în liliecii mici cu potcoavă, alăturată culturii de a mânca mamifere exotice în Sudul Chinei, este o adevărată bombă cu ceas. Nu putem, așadar, ignora, posibila reapariție a SARS-ullui la animale și transmiterea lui la om, de aceea este necesar să fim pregătiți tot timpul”. Se merge mai în detaliu. ”Așa cum se știe, cunoaștem capacitatea coronavirusului de a se recombina din punct de vedere genetic, fapt pentru care nu trebuie să ignorăm nimic”.

Cei patru specialiști au analizat 4.000 de articole (!!!) pentru a ajunge la această concluzie. ”Există o mare cantitate și varietate de mamifere sălbatice ținute în cuști, în condiții precare de igienă, fapt ce favorizează saltul noului virus de la animale la oameni. Capacitatea sa de a se transmite de la om la om, ignoranța celor din spitale în fața propagării infecției, precum și transporturile aeriene intrenaționale vor duce la răspândirea acestui agent”, scrie, negru pe alb, în 2007. ”China s-a dezvoltat și se va dezvolta în continuare. Creșterea economică în acea parte de țară va duce la cererea mare de proteine, unele dintre acestea găsindu-se în animale exotice precum gineta. Dacă ținem seama că epidemia SARS a început după ce virusul a trecut de la ginetă la om, trebuie să fim extrem de precauți!”

Pare greu de crezut, dar totul a fost prevăzut acum...13 ani. ”Liliecii mici cu potcoavă sunt rezervorul natural pentru virusuri similare celor de tip SARS-CoV, iar gineta este gazda amplificatoare perfectă, de aici obligativitatea ca aceste animale să fie lăsate să trăiască în sălbăticie, nu în cuști prin piețe!” În studiul publicat în ”Clinical Microbiology Reviews”, cei patru spun clar că ”un coronavirus cu 90 la sută similitudini genetice cu SARS-CoV a fost desoperit la liliacul mic cu potcoavă în mai multe regiuni, în special în Hong Kong și în China Continentală”. Se trage și un semnal de alarmă: ”Toate piețele în care se vând animale sălbatice vii reprezintă sursa și centrul de amplificare pentru infecțiile viitoare”.

Conform studiilor din zilele noastre, se crede că pandemia Covid-19 a pornit la drum din piețele din Wuhan, acolo unde s-au vândut atât lilieci, cât și ginete ori pangolini!

Fanatik.ro

Salvatorul SMURD care a intervenit cu elicopterul la accidentul propriului copil: "Plângea, dar...

Observator Antena 1

Alexandra, dispărută în Borșa, găsită de polițiști

Observator Antena 1

Un bărbat transgender este însărcinat cu soția lui, o femeie transgender. Povestea cuplului...

Spynews.ro

VIDEO / Distanțarea socială e un mit! Doi români, filmați în timp ce fac sex într-o...

Spynews.ro

Fotografia macabră pe care Marius Csampar o ţinea pe peretele de la celulă: "O am şi acum, o...

AntenaSport

Calvarul românului arestat în China: "Acolo e un iad. Un bărbat de peste 1,80 m a ajuns la 60...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

OPT filme horror blestemate. Uite ce au pățit actorii după filmări!

Zu TV

NOUĂ vedete care şi-au pierdut virginitatea cu alte celebrități

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

Radu Palaniță, umilit în ultimul hal. Ce a pățit câștigătorul Românii au Talent

Playtech.ro

EXCLUSIV Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul la care lucrează. Cu atâția bani trăia...

Playtech.ro

Super contractul pe care Ianis Hagi l-a semnat în secret: ”Sincer, nu voiam să semnez!”...

Telekomsport.ro

Răsturnare de situație! Cine a câștigat Survivor Romania de la Kanal D! A plecat acasă cu...

Capital.ro

Cazul Caracal ia o turnură incredibilă. Avocata fetei: nu vrem să-l salvăm pe Dincă, dar...

Impact

Horoscop rune 1-30 iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorul e pe o pojghiţă de...

Antena3.ro

Atenție! Ce NU trebuie să mânânci dimineața! Mulți români fac această greșeală

Voxbiz.ro

Cum se repara, de fapt, o dauna totala. Care este procesul. VIDEO

Cars.ro

COVID-19. Avem voie să ne scăldăm în piscină sau mare? Specialiștii americani au răspuns

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro