Antena Căutare

Un cioban supărat că a rămas fără 200 de oi a torturat și împușcat un lup. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

Imagini șocante au fost surprinse într-un sat din sud-estul Rusiei, unde un cioban supărat că și-a pierdut sute de oi s-a răzbunat pe un lup.

Imagini șocante au fost surprinse într-un sat din sud-estul Rusiei, unde un cioban supărat că și-a pierdut sute de oi s-a răzbunat pe un lup.

Bărbatul, a cărui identitate nu se cunoaște, a reușit să șocheze o lume întreagă, întrucât a urmărit mai bine de 30 de minute cu mașina un lup pe care l-a zărit în zona în care oile sale pășteau, după care l-a împușcat și l-a prins sub roțile mașinii. Nu s-a oprit aici, întrucât acesta a filmat momentele de agonie ale animalului.

Citește și: Le-a smuls unghiile copiilor ei și a filmat totul! Motivul pentru care i-a torturat pe cei mici este halucinant

În imagini se poate vedea cum animalul se află în agonie, prins sub roțile mașinii. Ba mai mult, pe filmare se poate auzi cum unul dintre bărbați spune: ”Aceste animale sunt periculoase. Dacă scapă acum, sunt terminat.”

De asemenea, un alt bărbat poate fi auzit pe filmare: ”Picioarele lui sunt prinse sub roți. E arestat.”

Mai mult de atât, la un moment dat unul dintre ei se apropie de animal și-i spune: ”Dă-mi oile înapoi și te voi lăsa să pleci.”

Citește și: Trei bărbați au ucis o fată de opt ani după ce au violat-o și torturat-o zile întregi

Potrivit persoanei care a filmat imaginile, lupul a fost urmărit mai bine de 30 de minute. Ba mai mult, după ce l-au torturat l-au împușcat în cap.

Imaginile filmate au făcut rapid înconjurul lumii și au șocat numeroase persoane: ”Cum poți să fii atât de crud cu un animal? ”200 de oi? Nu e prea mult pentru un singur lup?”

Momentul în care o macara uriașă se prăbușește peste un bloc de locuințe, împinsă de rafalele de vânt, într-un oraș din ... Marea Britanie nu va fi în default dacă nu va plăti UE suma de 39 de miliarde de lire sterline promisă în negocierea aco...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x