Live acumMireasa
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Un copil de 13 ani a murit la 24 de ore după ce a fost diagnosticat cu leucemie! Mama lui: ”Nici măcar n-a avut șansa să lupte cu boala!”

Un băiețel în vârstă de doar 13 ani a avut parte de un sfârșit crunt, întrucât a murit la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă. 

Un băiețel în vârstă de doar 13 ani a avut parte de un sfârșit crunt, întrucât a murit la doar o zi după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă.

Tom Walker, în vârstă de 13 ani, era ”un băiețel prietenos și sensibil”, însă în vara anului trecut, acesta a început să se simt rău.

Părinții au decis să-l ducă de urgență la spital, iar medicii l-au diagnosticat cu o formă gravă de leucemie. A intrat în operație imediat, însă niciodată nu și-a mai revenit. 24 de ore mai târziu, acesta murea pe un pat de spital.

Citește și: Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Un prieten mi-a spus, de curând, că n-a fost o luptă corectă. El a fost un om corect, însă n-a avut șansa să lupte cu boala. A murit imediat.”, a mărturisit mama acestuia.

Ba mai mult, cu doar câteva luni înainte de a-și pierde viața, puștiul participase la un cros pentru a stânge bani pentru bolnavii de cancer.

Citește și: S-a vindecat miraculos de cancer și a uimit o lume întreagă! Ce vrea să facă cu banii donați pentru înmormântarea ei „de prințesă”. „Să nu vă supărați”

Tom fusese diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută, o boală ce se manifestă prin febră, scurtarea respirației, sângerări, contuzii apărute la traumatisme medii, astenie ori pierderea poftei de mâncare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro