Antena Căutare

Un copil de nouă ani a murit din cauza unei răceli banale! Mama, sfâșiată de durere: ”N-am vrut să accept că se stinge!”

Un băiețel în vârstă de doar nouă ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost diagnosticat cu o banală răceală, cauzată de un adnovirus. 

Un băiețel în vârstă de doar nouă ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost diagnosticat cu o banală răceală, cauzată de un adnovirus.

Luna trecută, Tristan Ang obținea centura neagră în Taekwondo. Acum, însă, părinții săi sunt devastați, întrucât n-au știut cât de bolnav e fiul lor, iar în cele din urmă acesta s-a stins din viață.

Citește și: Cum îți dai seama că cineva are gripă. Recomandările specialiștilor, în prag de epidemie în România

În general, virusul care a dus la moartea puștiului este mortal doar în cazul în care bolnavul are sistemul imunitar compromis. Tristan era, însă, sănătos, potrivit declarațiilor făcute de mama lui.

Tristan s-a confruntat cu febră puternică, dureri de cap și amețeli, iar la scurt timp a ajuns de urgență la spital, în California, SUA. Se întâmpla pe 28 iunie. Asistentele i-au asigurat pe părinți că fiul lor va fi bine, i-au administrat niște medicamente pentru a-i reduce febra și celelalte simptome. Mai mult de atât, li s-a spus că băiatul este deshidratat și l-au trimis acasă. Însă apa și celelalte medicamente nu l-au ajutat deloc pe Tristan. Starea sa de sănătate s-a agravat, astfel încât puștiul a devenit dezorientat și atât de confuz, încât nu-și mai știa nici măcar numele.

Citește și: Cum îți dai seama dacă ești răcit sau ai contactat gripă. Tablelul simptomelor, publicat de medici

A ajuns de urgență la spital, la Terapie Intensivă, iar apoi inima i s-a oprit de patru ori.

”După al patrulea atac de cord, doctorii ne-au spus că moare. Ca asistentă, am știut, însă în calitate de mamă, n-am vrut să cred.”, a mărturisit mama băiatului, care a precizat că trei ore mai târziu fiul ei s-a stins din viață.

Lansarea celei de-a doua misiuni lunare a Indiei a fost amânată din cauza unor probleme tehnice... Matematicianul Alan Turing, celebru pentru decriptarea mesajelor codificate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x