Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Corpul lui mic a fost făcut zob, dar el e un luptător!”. Atenție, imagini greu de privit! FOTO

Un copil în vârstă de trei ani din China a supraviețuit ca prin minune, după ce a căzut de la etajul 29 al blocului în care locuiește.

Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Am avut toată încrederea în ea!”. Atenție, imagini greu de privit! FOTO

Băiețelul identificat în presă cu prenumele Yang Yang, a căzut de la etajul 29, adică de la peste 91 de metri înălțime.

Copilul se afla singur acasă când s-a cățărat până la fereastra din bucătăria locuinței lui, de pe un scaun, și a căzut de la etajul 29, aterizând într-o grădină cu flori.

Băiețelul a fost dus de urgență la spital, în stare critică. În prezent, după nouă zile de îngrijire medicală, băiatul este conștient, iar starea lui este stabilă.

Un copil de trei ani a căzut de la etajul 29 și a supraviețuit! „Corpul lui mic a fost făcut zob, dar el e un luptător!”. Atenție, imagini greu de privit! FOTO

Tatăl copilului și băiețelul, îngrijit de cadre medicale.

A născut în baie, fără să aibă habar că era însărcinată! „Am urlat la soț să prindă copilul, după ce m-am ridicat din pat pentru un ceai! Mai am trei copii” - FOTO

Incidentul s-a petrecut pe 8 iunie, în Changzhou, în provincia Jiangsu. Părinții copilului, muncitori migranți din provincia Henan, l-au lăsat pe băiat în grija bunicii lui. Femeia l-a lăsat singur, la televizor, pentru scurt timp, după cum a povestit tatăl copilului.

Bunica băiatului ar fi lipsit doar zece minute de acasă, timp în care băiatul a căzut de la etajul 29, pe o fereastră ce ar fi fost închisă, atunci când ea a părăsit locuința.

Căzătura copilului a fost amortizată de câțiva copaci, motiv pentru care aceasta nu a fost fatală, după cum a mai povestit tatăl băiatului.

Ultimele știri