Antena Căutare

Un cuplu din Brazilia s-a pus pe treabă, nu glumă! Părinții au deja 13 copii, toți băieți, dar nu au de gând să se oprească. Motivul?

Un cuplu brazilian se pare că face copii pe bandă rulantă, însă motivul din spatele acestei decizii este unul foooarte ambițios. De 20 de ani își doresc să aibă o fetiță, însă norocul le-a dat 13 băieți. Până acum! 

Un cuplu brazilian se pare că face copii pe bandă rulantă, însă motivul din spatele acestei decizii este unul foooarte ambițios. De 20 de ani își doresc să aibă o fetiță, însă norocul le-a dat 13 băieți. Până acum!

Povestea celor doi părinți, Irineu Cruz şi Jucicleide Silva din Conceiçao de Coit, Brazilia, şochează întreaga lume. Sunt decişi să continue să aducă pe lume copii până vor avea și o fiică, deși au deja 13 băieţi cu vârste de la o lună la 18 ani.

Deşi e un record mondial să aibă acest număr numai de fii, brazilienii sunt foarte supăraţi. La cel de-al 13-lea copil, mămica a refuzat să facă ecografie de frică să nu se supere în avans. Când moaşa a anunţat-o că nu e fetiţă, s-a enervat îngrozitor. Înainte de a avea primul copil, ea a stabilit cu soţul său ca el să pună numele fiilor, iar ea pe al fiicelor.

Până acum numai el a avut plăcerea de a numi băieţii. E disperată să aleagă şi ea măcar un nume. Toate numele băieţilor încep cu litera R. “Totdeauna i-am admirat pe jucătorii Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldinho şi Robinho. De asta le-am ales aceste nume şi sper să devină toţi fotbalişti”, a spus el.

Cel mai micuţ, de o lună, se numeşte Ronaldo. Fraţii lui sunt: Robson (18 ani), Reinan (17 ani), Rauan (15 ani), Rubens (14 ani), Rivaldo (13 ani), Ruan (12 ani), Ramon (10 ani), Rincon (9 ani), Riquelme (7 ani), Ramires (5 ani), Railson (3 ani) şi Rafael (2 ani).

Este extrem de sexy, dar o boală cumplită o transformă în bărbat. Cât de bine arată această tânără, după ce se bărbiereș... Străzile unui oraș s-au umplut peste noapte de râuri de sânge, deși n-a murit niciun om! Ce s-a întâmplat, mai exact?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x