Antena Căutare

Este extrem de sexy, dar o boală cumplită o transformă în bărbat. Cât de bine arată această tânără, după ce se bărbierește

Deși la prima vedere pare perfect normală,Tina-Marie Beznec este o tânăra care suferă de sindromul ovarelor polichistice. Cu toate că este extrem de atrăgătoare, tânăra se confruntă se chinuie zi de zi. Aceasta a relatat pe reţelele de socializare prin ce trece încă de la vârsta de 16 ani, potrivit Daily Mail.

Deși la prima vedere pare perfect normală,Tina-Marie Beznec este o tânăra care suferă de sindromul ovarelor polichistice. Cu toate că este extrem de atrăgătoare, tânăra se confruntă se chinuie zi de zi. Aceasta a relatat pe reţelele de socializare prin ce trece încă de la vârsta de 16 ani, potrivit Daily Mail.

Tânăra a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice, ceea ce îi cauzează stări de depresie, acnee şi păr facial în exces. Tina este nevoită sa se bărbierească la fel ca barbaţii.

"Sufăr de sindrom polichistic. Asta presupune depresie, anxietate, infertilitate, tendinţă de îngrăşare, dezichilibru hormonal, balonare, dureri abdominale, acnee, chisturi, un risc crescut de cancer şi multe altele. Multe femei, inclusiv eu, ne confruntăm cu problema părului facial. Ştii cât de nefeminin este?!

Am fost mereu conştientă de asta, însă am ales să vorbesc despre asta pentru că aş vrea să atrag atenţia asupra gravităţii acestui sindrom care are un impact extrem de important, mai ales dacă nu ştii ce presupune.

Nu ştii ce trăieşte o persoană înainte de a-i pune eticheta de "leneş sau nesănătos", a spus tânăra.

Tina a slăbit în trei ani peste 30 de kilograme. Mai mult, Tina a postat şi imagini cu ea înainte şi după ce a slăbit 36 de kilograme. În 2013, tânăra cântărea 100 de kilograme.

Un englez și-a scos soția la vânzare pe internet. Licitația a ajuns până la 65.880 de lire : "Nu e nouă, a fost fol... Un cuplu din Brazilia s-a pus pe treabă, nu glumă! Părinții au deja 13 copii, toți băieți, dar nu au de gând să se oprea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x