Antena Căutare

Un deputat francez de origine romana a numit-o pe iubita lui Hollande "rottweiler"

Lionnel Luca, un deputat al partidului prezidential UMP, activ in campania prezidentiala a lui Nicolas Sarkozy , l-a insultat pe contracandidatul Francois Hollande, numit-o "rottweiler" pe partenera acestuia, Valerie Trierweiler, informeaza AFP.

"Hollande a gasit o femeie, Valerie Rottweiler. Si acest lucru nu este ceva simpatic pentru caine (...) Si este adevarat, cainele rottweiler nu cere nimic nimanui, in timp ce ea (...)", a declarat Lionnel Luca.

Staff-ul de campanie al lui Hollande a denuntat "injuriile abjecte" ale lui Lionnel Luca si i-a cerut lui Nicolas Sarkozy sa le condamne. Iar Francois Hollande a calificat afirmatiile drept "nedemne".

Purtatorul de cuvant a lui Sarkozy, Nathalie Kosciusko-Morizet, a condamnat imediat afirmatiile lui Luca, apreciind ca "misoginismul si insultele nu pot tine locul unei argumentatii politice". Iar Sarkozy a spus, in cadrul unei emisiuni Tv, ca "imi pare rau daca a fost ranita (...) As detesta sa i se intample acelasi lucru sotiei mele".

Foto: Intactimages / EPA

Un fenomen bizar i-a ingrozit pe rusi: au crezut ca vine Apocalipsa... 9000 de puscasi marini, retrasi de la o baza militara americana din sudul Japoniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x