Antena Căutare

Un director al departamentului de stiri de la Yahoo a fost concediat pentru ca l-a jignit pe Mitt Romney

Seful departamentului politic al site-ului Yahoo News, David Chalian, a fost concediat pentru ca a facut un comentariu care ii aduce ofense candidatului republicanilor la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Aflat la Conventia Partidului Republican de la Tampa, Florida, David Chalian a afirmat ca Mitt Romney si sotia acestuia erau "fericiti sa participe la o sarbatoare in timp ce afroamericanii se ineaca", referindu-se la victimele uraganului Isaac, care a lovit in aceasta saptamana SUA. El nu si-a dat seama ca microfonul sau era deschis, chiar inainte ca Yahoo sa inceapa transmiterea in direct a evenimentului.

Imediat dupa incident, Yahoo a transmis un comunicat de presa in care mentiona ca: "declaratia lui David Chalian a fost inadecvata si nu reprezinta punctul de vedere al Yahoo!. Contractul sau a fost reziliat imediat. Ne cerem scuze lui Mitt Romney, echipei sale de campanie, sustinatorilor lui si oricui a fost ofensat".

David Chalian si-a cerut si el scuze: "Imi pare profund rau pentru ca am facut o gluma nepotrivita si nechibzuita. Comentam despre provocarea de a organiza o conventie in timpul unui uragan si despre optica de campanie. Am cerut scuze echipei de campanie a domnului Romney si, vreau sa profit de aceasta ocazie pentru a-mi cer scuze in mod public domnului si doamnei Romney. Regret, de asemenea, orice distragere a atentiei de la transmisia exceptionala a Conventiei republicane de catre Yahoo News si ABC News".

FOTO: muycomputerpro.com

Rebelii sirieni ar fi preluat controlul asupra unui aeroport militar... Washington Times: Decat in democratia de astazi, romanii prefera sa traiasca in comunism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x