China a mințit! Un doctor chinez care a descoperit cum se transmite COVID-19 a spus adevărul! „Asta s-a întâmplat, de fapt, la Wuhan”

Un doctor din China aflat în prima linie în lupta cu noul coronavirus a confirmat că oficialii din Wuhan – locul de unde a izbucnit pandemia, au mințit în privința bilanțului de la începutul crizei.

China a mințit! Un doctor chinez care a descoperit cum se transmite COVID-19 a spus adevărul! „Asta s-a întâmplat, de fapt, la Wuhan”

Profesorul Yuen Kwok-yung, expert în controlul bolilor, care a vizitat primul epicentrul al pandemiei de coronavirus, în luna ianuarie, pentru a ajuta la diagnosticarea cazurilor, a declarat, pentru BBC, că autoritățile locale au distrus dovezi fizice și au reacționa „lent” la descoperirile clinice.

„Da, suspectez că au făcut o mușamalizare, local, în Wuhan. Oficialii locali care ar trebui să dea imediat astfel de informații nu au reacționat cum ar fi trebuit”, a spus expertul.

China a fost privită cu scepticism în privința autenticității și transparenței pe tema pandemiei de coronavirus.

„Pandemia de coronavirus nu poate fi combătută altfel!”. Schimbare imediată, cerută de OMS! Ce vrea să se întâmple cu toate granițele!

Profesorul Yuen a făcut parte din echipa de experți care a confirmat transmiterea noului coronavirus de la om la om – cel ce a dus la carantinarea orașului Wuhan.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Aceasta nu este prima dată când un expert din Hong Kong pune la îndoială strategia guvernului chinez în privința pandemiei de coronavirus.

Un microbiolog în vârstă de 63 de ani a declarat, în iunie, că adevăratul bilanț al infectărilor cu noul coronavirus în epicentru – provincia Hubei, ar fi fost de 2,2 milioane, adică de 32 de ori peste datele raportate oficial. Afirmația lui a fost contestată de presa din China, ce l-a acuzat că ar putea fraterniza cu americanii.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri