Antena Căutare

Un iluzionist a murit sub privirile îngrozite ale rudelor, prietenilor și jurnaliștilor. „Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic”

A vrut să dovedească lumii că este următorul Houdini. Un iluzionist a murit, duminică seara, sub privirile îngrozite ale rudelor, prietenilor, jurnaliștilor spectatorilor și polițiștilor. „Magicianul Mandrake” s-a lăsat sunfundat în râul Gange, legat de mâini și de picioare. Ultimele sale cuvinte vor rămâne în istorie.

A vrut să dovedească lumii că este următorul Houdini. Un iluzionist a murit, duminică seara, sub privirile îngrozite ale rudelor, prietenilor, jurnaliștilor, spectatorilor și polițiștilor. „Magicianul Mandrake” s-a lăsat sunfundat în râul Gange, legat de mâini și de picioare. Ultimele sale cuvinte vor rămâne în istorie.

Corpul unui iluzionist indian care s-a scufundat în Gange legat cu lanţuri pentru a demonstra că putea evada asemeni celebrului Houdini, a fost găsit în apele fluviului luni seară, potrivit poliţiei indiene, citată de AFP.

Chanchal Lahiri, cunoscut sub numele de scenă „Jadugar Mandrake” ("Magicianul Mandrake"), era dat dispărut de duminică. El plonjase în fluviu, ataşat cu lanţuri de braţul unei macarale, în faţa membrilor familiei sale, ai reprezentanţilor mass-media şi ai poliţiei, reuniţi pe malul Gangelui.

Însă bărbatul de 40 ani nu a mai revenit la suprafaţă, iar autorităţile au demarat căutările.

Înainte de tentativa sa, Chanchal Lahiri declarase pentru AFP că reuşise acest număr într-o variantă mai dificilă în urmă cu 21 de ani, în acelaşi loc.

Un iluzionist a murit sub privirile îngrozite ale rudelor, prietenilor și jurnaliștilor. „Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic”

„Eram legat cu lanţuri într-o cuşcă de sticlă şi am fost aruncat de pe podul Howrah. Am avut nevoie de doar 29 de secunde pentru a ieşi”, a povestit el. A recunoscut totuşi că va fi mai greu decât atunci:

„Dacă voi reuşi să mă eliberez, va fi magic. Dacă nu voi reuşi, va fi tragic”, mărturisea el.

Harry Houdini a fost un iluzionist american de origine ungară, devenit celebru mai ales pentru reuşita sa din 1912, la New York, când a fost aruncat încătuşat în East River şi a putut să iasă la suprafaţă.

Venezuela eliberează un parlamentar din opoziţie înaintea vizitei Înaltului Comisar ONU privind Drepturile Omului... Turcia ordonă arestarea a 128 de militari, suspectaţi de legături cu Fethullah Gulen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x