Antena Căutare

Un miliard de oameni sunt izolaţi în case din cauza coronavirusului! Imagini impresionante surprinse de camere

Lumea se închide. Mai bine de un miliard de Pământeni sunt izolaţi în propriile case, iar guvernele iau măsuri sociale şi economice excepţionale. Singurele veşti bune vin din China, acolo unde oamenii se întorc la muncă şi oraşele se redeschid!

De la nord la sud şi de la vest la est, imaginile surprinse în Europa şi în restul lumii sunt impresionante. La fel şi cifrele. Peste un miliard de oameni din mai bine de 50 de ţări sunt, astăzi, blocaţi în propriile locuinţe pentru a împiedica propagarea COVID 19.

UN MILIARD DE PERSOANE IZOLATE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI

În Germania, chiar Angela Merkel a intrat în carantină. Medicul personal pe care l-a vizitat vineri a fost depistat pozitiv. Înainte de a intra în izolare, cancelarul a luat noi măsuri, în timp ce numărul deceselor a depăşit 100.

citește și: Bărbat cu simptome specifice COVID-19, plimbat dintr-un spital în altul, fără să fie testat! Motivul invocat de medici și autorități este incredibil

Cu peste 16 mii de infectaţi şi locul patru ca mortalitate în Europa, Franţa îşi trimite bolnavii în stare gravă la tratament în Germania, Elveţia şi Luxemburg.

ÎN FRANȚA, SOLDAȚII PATRULEAZĂ PE STRĂZI

Panica a pus stăpânire pe oameni. În Marsilia, sute de oameni s-au aşezat la coadă de la prima oră după ce autorităţile au anunţat că, la Institutul din oraş, vor fi testaţi toţi cei care prezintă simptome.

Un miliard de oameni sunt izolaţi în case din cauza coronavirusului! Imagini impresionante surprinse de camere

Coronavirusul infectează tot mai multe persoane din întreaga lume

Coronavirusul infectează tot mai multe persoane din întreaga lume

În acest timp, zeci de mii de soldaţi patrulează străzile ca să se asigire că regulile sunt repectate. 650 de amenzi au fost date în ultima săptămână doar într-unul din cele 94 de departamente.

Campioni la încălcarea regulilor sunt şi australienii. Autorităţile au fost obligate să închidă celebra Bondi beach, supraaglomerată în weekend.

Canada a anunţat deja că nu îşi va trimite sportivii la Olimpiadă, măsură luată în calcul şi de Australia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un primar din Italia, apel disperat pentru români: „În 10-15 zile va fi groaznic! Nu se mai poate pierde timp!”... Wall Street a închis în scădere, investitorii ignorând măsurile de stimulare anunţate de Rezerva Federală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x