Antena Căutare

Un nou drog, mai puternic decat heroina, face ravagii printre consumatorii din Rusia

Politia anti-drog, din orasul siberian Tomsk, a descoperit un nou produs narcotic, preparat dintr-o substanta, care este folosita, de obicei, la resaparea anvelopelor. Noul drog face ravagii printre consumatori, iar efectele asupra creierului uman sunt mult mai nocive decat heroina, conform oficialitatilor ruse.

"Zhgut"(twist), cum a fost botezat drogul arata ca un amestec care se poate fuma, a spus Igor Tolstonogov, seful politiei anti-drog din Tomsk. "Substanta se distribuie in cercuri restranse de persoane toxicomane. Datele noastre culese din randul acestora, releva impactul deosebit de grav al acestei substante asupra creierului uman, impact ce poate fi mult mai agresiv decat efectele heroinei" a precizat Tolstonogov pentru RIA Novosti.

Politia din Tomsk a facut demersurile necesare pentru a include acest drog pe lista substantelor interzise. Astfel, s-ar lua masurile care se impun pentru a stopa traficul si consumul noului produs halucinogen.

Sursa: Antena3.ro

A murit Sally Ride, prima femeie din SUA care a zburat in spatiu... Sute de primari din Italia au protestat la Roma fata de masurile de austeritate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x