Antena Căutare

O nouă revoluție pentru milioane de oameni! Ce anunță specialiștii pentru anul 2020

Avertisment neașteptat venit din partea oamenilor de știință! Se pare că omenirea se află în fața unui uriaș pericol, cu consecințe extrem de grave în viitor. Despre ce situație de criză este vorba?

O nouă revoluție pentru milioane de oameni! Ce anunță specialiștii pentru anul 2020 Galerie
Ce factori vor determina în viitor diferențele dintre oameni?

Criza climatică şi schimbările tehnologice ar putea modela "o nouă generaţie de inegalităţi severe în dezvoltarea umană", se arată într-un raport publicat luni de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU).

Ele reprezintă schimbări care, necontrolate, ar putea declanşa o "nouă mare divergenţă" în societate în genul celei întâlnite înainte de revoluţia industrială, conform Raportului Dezvoltării Umane pe 2019.

Schimbările climatice şi calamităţile "se desfăşoară, exploatează şi intensifică diferenţele sociale şi economice existente", se arată în raport.

O nouă revoluție pentru milioane de oameni! Ce anunță specialiștii pentru anul 2020

Ce factori vor determina în viitor diferențele dintre oameni?

Ce factori vor determina în viitor revoluțiile sau diferitele conflicte?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ţările cu o dezvoltare umană foarte mare, abonamentele la internet de mare viteză cresc de 15 ori mai rapid decât în ţările cu un nivel scăzut de dezvoltare umană, conform PNUD. Proporţia adulţilor cu studii superioare creşte de şase ori mai repede.

Raportul, care urmează să fie publicat luni la Bogota, afirmă de asemenea că inegalitatea se află în spatele protestelor care se extind în întreaga lume, din Hong Kong până în Chile şi Irak, arată cei de la Agerpres.

Argumentând că "inegalitatea poate avea soluţii", PNUD stabileşte în raport opţiuni politice pentru combaterea factorilor care conduc la inegalitate.

România, umilită și "scoasă" din NATO. Au ajuns să râdă de noi țările străine! "România, dispari! La reve... Tragedie pe Insula Albă din Noua Zeelandă! Cel puţin cinci oameni au murit iar 18 au fost răniţi după ce un vulcan a eru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x