Antena Căutare

Un pilot suedez de pe un Boeing 737 prins cu licenta falsa!

Autoritatile olandeze au arestat miercuri un pilot suedez in varsta de 41 de ani care avea o licenta falsa, expirata, si care se pregatea sa decoleze de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, la bordului unui avion Boeing 737, cu 101 persoane la bord. Avionul apartinea unei companii turcesti care efectua curse regulate Amsterdam - Ankara.

Identitatea pilotului cu licenta falsa nu a fost dezvaluita de autoritatile olandeze, iar arestarea s-a facut chiar in cabina pilotilor, cu doar cateva minute inainte de decolarea avionului Boeing 737 spre Ankara.

Se pare ca nu era pentru prima oara cand pilotul suedez efectua un zbor de linie fara sa aiba licenta pentru a pilota astfel de avioane. Interesant, pilotul era cercetat in Suedia de cativa ani pentru ca mai fusese prins cu o licenta falsa de avion pentru aparate de dimensiuni mai mici.

Investigatorii olandezii au primit un pont de la colegii suedezi legat de faptul ca pilotul ar efectua curse pentru compania privata turca. Suedezul avea de 13 ani o licenta de pilotaj falsa pentru avioane mici, pe care o folosise pentru contracte cu companii din Marea Britanie, Belgia sau Italia.

Ambasada Romaniei la Kiev, scoasa la licitatie... Alegerile legislative pe fond violent in Irak...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x