Antena Căutare

Ambasada Romaniei la Kiev, scoasa la licitatie

Consiliul Local al orasului Kiev a hotarat sa "privatizeze" imobilele in care functioneaza 13 ambasade, inclusiv cea a Romaniei, potrivit consilierilor Blocului Iulia Timosenko, citati de agentia Ukrainian News Agency.

Anuntul a fost facut de serviciul de presa al Blocului Iulia Timosenko. "Autoritatile din capitala au scos la licitatie cladiri in care se afla ambasade si consulate ale unor tari straine", a anuntat serviciul. Potrivit Blocului, majoritatea care-l sustine pe primarul Kievului, Leonid Cernovetki, a adoptat aceasta hotarare la 17 septembrie 2009, prin amendamente la programul de privatizare a unor proprietati ale municipalitatii pentru perioada 2007-2010.

Daca aceste cladiri sunt scoase la licitatie, noii proprietari ar putea hotari evacuarea chiriasilor, a precizat formatiunea premierului Iulia Timosenko. Astfel, ambasadele Frantei, Austriei, Turciei, Cehiei, Croatiei, Armeniei, Kirgizstanului, Cubei, Bulgariei, Romaniei, Egiptului, Algeriei si Poloniei, dar si Delegatia Comisiei Europene (CE) in Ucraina ar putea fi evacuate. De asemenea, Blocul a adaugat ca se afla in posesia unei scrisori prin intermediul careia divizia pentru Kiev a serviciului de securitate ucrainean si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca o posibila evacuare a ambasadelor ar putea afecta imaginea Ucrainei.

Canadienii vor sa-si schimbe versurile imnului national!... Un pilot suedez de pe un Boeing 737 prins cu licenta falsa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x