Antena Căutare

A fost sfâșiat! Un poştaș a fost atacat de un câine agresiv! Momentul a fost filmat! Atenție, imagini șocante! - Video

Un poştaș a fost sfâșiat de un câine agresiv, în timp ce își făcea livrările obișnuite. Momentul atacului a fost filmat, în imagini apărând și oameni care încearcă să îl salveze pe bărbat.

Un poştaș a fost sfâșiat de un câine agresiv, în timp ce își făcea livrările obișnuite. Momentul atacului a fost filmat, în imagini apărând și oameni care încearcă să îl salveze pe bărbat.

Poștașul a fost atacat de câine vineri după-amiază, în Detroit, SUA. În filmare se vede cum câinele îl mușcă pe bărbat de picior și gleznă.

O femeie dintr-o casă vecină a sărit în ajutorul poștașului, lovind animalul cu o mătură. Bărbatul care a înregistrat videoclipul a coborât din mașină pentru a-l ajuta pe poștașul atacat. El a apucat un tomberon în speranța că va reuși să îndepărteze câinele, dar atacul a continuat.

Apoi, bărbatul s-a întors în mașină pentru a lua câteva obiecte cu care să lovească animalul. Însă, nici după ce a fost lovit cu o unealtă de fier câinele nu a renunțat la atac.

În cele din urmă, câinele l-a eliberat pe poștaș și și-a îndreptat atacul spre localnici.

La finalul înregistrării video, câinele pare să fie sever rănit de la loviturile pe care le-a încasat.

Incidentul este investigat atât de Serviciul de Poștă din SUA, cât și de ofițerii de la Controlul Animalelor, potrivit digi24.ro.

Câinele a fost capturat, iar stăpânul lui amendat.

Poștașul a fost dus la spital, iar starea lui de sănătate este stabilă.

Atenție! Imaginile din clipul de mai jos vă pot afecta emoțional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a învoit copiii de la școală ca să îi omoare! Anchetatorii au fost șocați! Ce a făcut mama criminală înainte de omor.... S-au trezit cu un avion în sufragerie! Pilotul a murit, iar o adolescentă a scăpat ca prin minune - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x