Antena Căutare

Un preot, prins cu 87.000 de euro furați din donațiile enoriașilor! Cum a fost descoperit, în California

Un preot a fost prins cu 87.000 de euro furați din donațiile enoriașilor săi. El a fost descoperit în California, într-un mod incredibil.

Un preot a fost prins cu 87.000 de euro furați din donațiile enoriașilor săi. El a fost descoperit în California, într-un mod incredibil.

Preotul Oscar Diaz din Santa Rosa, California, a fost implicat într-un accident rutier, pe 19 iunie. Intervenind la locul accidentului, polițiștii au descoperit șase genți pline cu bani, în mașina lui.

Atunci, polițiștii au găsit aproximativ 18.000 de euro provenind din donații ale enoriașilor. Totuși, aceștia nu erau toți banii pe care preotul îi furase.

După mai multe investigații, poliția a descoperit că preotul catolic mai avea peste 69.000 de euro numerar. El furase acești bani de la diverse parohii la care a fost pastor.

În urma accidentului de mașină, preotul care a furat banii enoriașilor a suferit o fractură la un șold și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. În prezent, el s-ar recupera după operație.

Când a fost întrebat de unde provin banii găsiți, preotul a răspuns că aceștia reprezintă salariul lui.

Episcopul Robert F. Vasa din Santa Rosa a declarat că este „teribil de întristat de răul întâmplat în mai multe parohii”.

El a precizat că protocolul în privința colectării donațiilor de la enoriași nu poate oferi suficiente dovezi pentru furt.

Deși încă nu a fost acuzat de furt, preotul a fost „suspendat”, iar „viitorul lui ca preot este nesigur”.

Vasa a menționat că episcopia va returna banii furați.

Un spital a plătit șase milioane de dolari moştenitorilor lui Neil Armstrong care au formulat acuzaţii de malpraxis... Theresa May se arată mulţumită să îi predea conducerea unui premier hotărât să încheie Brexitul...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x