Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Un profesor pedofil care a recunoscut că a abuzat copii NU va face închisoare! Motivul este de necrezut! Foștii elevi, furioși: „Nu merită!”

Un profesor pedofil din Australia care a abuzat sexual șase elevi nu va petrece nicio zi la închisoare, iar explicația este de necrezut.

Un profesor pedofil care a recunoscut că a abuzat copii NU va face închisoare! Motivul este de necrezut! Foștii elevi, furioși: „Nu merită!”

Profesorul pedofil, John O'Neill, în vârstă de 61 de ani, se află în locuința lui din Canberra și își așteaptă sentința ce va fi pronunțată pe 25 august.

Bărbatul nu are de ce să se gândească la timpul pe care l-ar putea petrece la închisoare, deși a pledat vinovat, spunând că a hărțuit sexual elevi, de șase ori, și că a făcut amor cu unul, o singură dată.

Pedofilul nu va ajunge la închisoare, deoarece suferă de obezitate morbidă și se află într-un scaun cu rotile, în locuința lui. Avocatul apărării susține că ar costa până la 40.000 de dolari pentru ca el să fie transportat la pușcărie.

Foști elevi ai acestui profesor pedofil au reacționat furioși pe un grup de Facebook, spunând că nu le pasă de cât de bolnav este acest bărbat și că ar trebui să își petreacă ultima parte a vieții în spatele gratiilor.

Două fetițe de 12 ani, agresate sexual de un pedofil de 35 de ani, în Pitești! Un copil a văzut totul! Ce le-a povestit polițiștilor

„Nu merită să moară liniștit. Nu a fost doar un pedofil, ci și un om care a abuzat fizic și emoțional. Mie mi-a spus că sunt gras și prost, că nu voi face nimic în viață și că nu mă va iubi nimeni. Dacă nu ne concentram, ne lovea peste degete cu o riglă”, a spus unul dintre foștii elevi ai profesorului pedofil.

De fapt, bărbatul ar putea scăpa chiar basma curată – nu are bani să plătească o amendă și nu poate face muncă în folosul comunității, din cauza problemelor sale de sănătate. Pedofilul s-ar putea alege doar cu sentința de închisoare cu suspendare.

Recomandari