Antena Căutare

Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie: ”Am vrut să nu fie singurul fără păr!”

Un copil în vârstă de șapte ani a impresionat o lume întreagă după ce a decis să se radă în cap pentru ca unul dintre colegii lui, care suferă de cancer, să nu fie singurul fără păr la școală. 

Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie: ”Am vrut să nu fie singurul fără păr!”
Un puști de șapte ani s-a ras în cap după ce prietenul lui de la școală a fost diagnosticat cu leucemie

Olly Spencer este copilul care a arătat lumii întregi că bunătatea nu are limită. Totul a început atunci când Tommy-Lee Hetherington, un băiețel din orășelul Anstey, Anglia, a fost diagnosticat cu leucemie.

În urma tratamentului urmat pentru a învinge boala, copilul a rămas fără păr, iar colegul lui a vrut să-l ajute să nu se simtă prost față de colegi, așa că s-a ras în cap. Din acel moment, cei doi au devenit prieteni de nedespărțit.

Povestea băiețelului stins, la 4 ani, de cancer: ”Mami, mă duc în cer și acolo mă joc până vii și tu, da?”

”Am venit acasă într-o zi și am întrebat-o dacă pot să mă rad în cap, pentru ca Tommy să nu fie singurul copil fără păr de la școală.”, a mărturisit Olly în cadrul unui interviu acordat unui ziar local.

”Când Tommy nu avea păr, mă simțeam trist și nu-mi doream să se simtă singur. Am vrut să-l ajut, era de ajuns că avea cancer. Am rămas fără păr amândoi. ”, a mai mărturisit copilul.

Doctorii au crezut că are cancer, dar adevăratul diagnostic i-a șocat! „Mă transform într-o statuie!” - Foto

Timp de trei ani, copilul va urma un tratament cu citostatice, pentru a învinge cancerul, potrivit declarațiilor făcute de mama lui. Aceasta a precizat, de asemenea, că băiatul este foarte puternic și se simte mult mai bine după ce colegul lui a făcut acel gest.

Stocul iranian de apă grea depăşeşte plafonul autorizat, anunţă AIEA... Trei morţi într-un atac armat la un supermarket în statul american Oklahoma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x