Antena Căutare

A ajuns vineri, a furat sâmbătă, iar luni a fost arestat! Cum a devenit un român celebru în Marea Britanie

Un tânăr român a ajuns vineri în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, sâmbătă a furat alături de un complice, iar luni a fost arestat. Bărbatul nu s-a lăsat intimidat de judecătorul în fața căruia a ajuns, ci i-a făcut un anunț surprinzător.

Un tânăr român a ajuns vineri în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, sâmbătă a furat alături de un complice, iar luni a fost arestat. Bărbatul nu s-a lăsat intimidat de judecătorul în fața căruia a ajuns, ci i-a făcut un anunț surprinzător.

Românul Leonard Valter Tudor a furat, împreună cu alt român, dintr-un magazin TK Maxx, din orașul englez Nottingham.

Cei doi români au furat folosind o pungă cu folie de staniol, pentru a putea ieși cu produsele din magazin fără ca alarma să se declanșeze. Însă, cei doi au fost observați de oamenii de ordine.

Românii au fost reținuți luni și au apărut deja în fața unui judecător. Leonard Valter Tudor s-a apărat în fața judecătorului spunând că, imediat după ce a ajuns în Marea Britanie s-a dus la Doncaster căutând ceva de muncă.

Însă, Leonard Valter Tudor ar fi întâlnit un alt român, pe care nu-l cunoștea. Acesta i-a propus să meargă împreună și să fure lucruri dintr-un magazin, iar el a acceptat.

Potrivit metro.co.uk. tânărul român a folosit o pungă căptușită cu folie pentru a fura produse în valoare de 508 lire sterline.

El și-a recunoscut fapta și a primit o pedeapsă de 16 săptămâni de închisoare. Bunurile furate au fost recuperate în totalitate.

Leonard Valter Tudor a anunțat în instanță că, după ce își va ispăși pedeapsa, va rămâne în Regatul Unit și își va căuta de muncă, întrucât a devenit tată în urmă cu o săptămână și vrea să își găsească de muncă pentru a-și întreține familia.

O bombă sexy, bătută de iubit timp de șapte ore! Imagini tulburătoare! „Am leșinat, m-a trezit și a continuat să mă love... S-a uscat stejarul care simboliza prietenia dintre Donald Trump şi Emmanuel Macron...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x